Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Και ο Νέστορας Στεφανίδης στον Αγροτικό


Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νέστορα Στεφανίδη, ο οποίος επιστρέφει στον Ευόσμο για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Ο Νέστορας Στεφανίδης είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου του 1984 στο Κιλκίς και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2001-02 από τον Κιλκισιακό, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Ακράτητο, Πολύκαστρο, Καστοριά, Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Ηρακλή, Λάρισα, Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ΑΠΕ Λαγκαδά και Ελπίδα Σκουτάρεως. Μετράει 195 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με 44 γκολ και 154 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με 66 γκολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Νέστορας Στεφανίδης ανέφερε: «Είναι χαρά και τιμή μου που επιστρέφω στον Αγροτικό Αστέρα για τρίτη φορά στην καριέρα μου. Πρόκειται για μια ομάδα που συνοδεύεται στο μυαλό μου από πολύ καλές αναμνήσεις. Εύχομαι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να έχουμε υγεία και επιτυχίες. Από την πλευρά μας οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε το παν για δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει».