Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Στις 2/9 τα αγωνιστικά τεστ για όλους τους διαιτητές της Θεσσαλονίκης


Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 08.00 (ώρα προσέλευσης διαιτητών 7.30) θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ, στη Μίκρα, τα αγωνιστικά test για όλους τους διαιτητές Θεσσαλονίκης από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Υποχρεωτικά δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι διαιτητές που δεν αγωνίστηκαν στα αντίστοιχα Εθνικά test ή απέτυχαν σε? αυτά και κατέθεσαν την αίτηση διορισμού τους στην ΕΠΣΜ, σύμφωνα με τον Κανονισμό Διαιτησίας. Διαιτητής που δεν θα συμμετάσχει στις ως άνω δοκιμασίες δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018.
Την ίδια ημέρα (Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017) και ώρα 10.00, στην αίθουσα διαλέξεων του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας (παραπλεύρως των εγκαταστάσεων της ΕΠΣΜ), οι διαιτητές θα υποβληθούν και σε γραπτά test.
Υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή των test είναι η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζετε στους διαιτητές ότι όποιος δεν έχει κάνει δήλωση προσφοράς υπηρεσιών και δεν έχει υπογράψει το διοριστήριο, δεν έχει δικαίωμα να διαιτητεύσει αγώνες της περιόδου 2017-2018 (καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων προσφοράς Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, με την απαραίτητη προϋπόθεση ο διαιτητής να είναι ταμειακά τακτοποιημένος).