Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Πρωταθλητές οι Ελπίδες Μακεδονικού στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜO Α.Σ.Μακεδονικός συγχαίρει την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας ποδοσφαίρου Νεάπολης-Ελπίδες Μακεδονικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ’ κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Οι Ελπίδες Μακεδονικού ξεκίνησαν με βασικό στόχο νεαροί αθλητές της ακαδημίας του συλλόγου να συνεχίσουν να δουλεύουν κάτω από το πρίσμα της πρώτης ομάδας, με σκοπό κάποια στιγμή να αναδειχθούν παίχτες που θα μπορέσουν να την βοηθήσουν στο μέλλον, έχοντας αποκτήσει πια, την κατάλληλη εμπειρία.

Η ομάδα μέσα από καθημερινή σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και πειθαρχία η οποία πήγαζε από τις προπονήσεις κατάφερε να πετύχει 6 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, τον στόχο της ανόδου στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρη Παπαϊωάννου μέσα από την δίψα των νεαρών και φιλόδοξων παιχτών να εξελιχθούν, κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό σύνολο, το οποίο εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του από την αρχή κιόλας του πρωταθλήματος με αποτέλεσμα, αυτήν την στιγμή, να είναι η μοναδική ομάδα όλων των ΕΠΣΜ κατηγοριών,  που κατέχει το απόλυτο στις νίκες (16 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια).

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους, για την αξιέπαινη προσπάθεια τους, και εύχεται το ίδιο επιτυχημένα να καταλήξει και η χρονιά  για την πρώτη ομάδα του συλλόγου, το οποίο θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη χαρά στους φιλάθλους του Μακεδονικού.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ!