Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Έμειναν στο 0-0 Ηρακλής Αμπελοκήπων και Μακεδονικός


Ο Μακεδονικός θέλησε να μπει δυνατά στην αναμέτρηση, ωστόσο το «βαρύ» αγωνιστικά γήπεδο, μετά και την χθεσινή βροχή στην πόλη της Θεσσαλονίκης, δυσχέραινε τις προσπάθειες των παιχτών του Μακεδονικού για καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.
Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή περιόρισαν με σχετική ευκολία τους παίχτες του Θούλη Γιαμουρίδη, οι οποίοι στα πρώτα 45 λεπτά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα της εστία του Νιάνου, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Μακεδονικού ανέβασε την απόδοση της, πιέζοντας πιο ψηλά τους γηπεδούχους, με τους παίχτες του Μακεδονικού όμως να μην είναι προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια στις φάσεις που δημιούργησαν. Η ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων ενώ περνούσαν τα λεπτά έδειχνε ικανοποιημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας με αποτέλεσμα να δείχνει ιδιαίτερη θέληση να ανέβει επιθετικά και να απειλήσει με το 0-0 να παραμένει τελικά  έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το φύλλο αγώνος:

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μακεδονικός  0-0

Διαιτησία: Γκορτσίλας (Παπαδόπουλος – Νατσιόπουλος)

ΗΡΑΚΛΗΣ: Νιάνιος, Καραπέτρος, Παπάζογλου, Παναγιωτίδης, Σακκαλής, Μισαηλίδης, Παπαιωάννου, Αθανασιάδης, Ανδριόπουλος, Μαυρίδης, Παπαπαδημητρίου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Παπαθανασίου, Πιτσόκος, Σπάσιτς, Αντωνιάδης, Τσιαμπάζης, Γεωργίου, Βεϊδαμενίδης, Γαρύφαλος, Στασινόπουλος, Πεχλιβάνης, Παπαποστόλου
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ζαγναφέρης, Μπακαρόπουλος και Ογκουνσότο
ΠΗΓΗ:makedonikos.gr