Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Διαμαρτυρία του Θερμαϊκού Θέρμης(μπάσκετ)

Αποτέλεσμα εικόνας για uermaikow uermhw

Αρ. Πρωτοκόλλου: 3/12-02-2017

Προς: Ε.Κ.Α.Σ.Θ.    

Θέμα: Διαμαρτυρία για διαιτησία

Αγαπητοί κύριοι

Ο σύλλογός μας σπανία απασχολεί τα όργανα του αθλητισμού εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία και τον κάκιστο τρόπο με τον οποίο ορισμένοι διαιτητές αντιλαμβάνονται το ρόλο τους.
Οι διαιτησίες και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος του εφηβικού τμήματος του συλλόγου μας, με την αντίστοιχη ομάδα της GPA, ήταν το επιεικέστερο προκλητικές, και απαράδεκτες.
 Ορισμένοι διαιτητές, δυστυχώς, είναι ακατάλληλοι να σφυρίζουν ακόμη και στα παιδικά πρωταθλήματα. Εκτός και αν συμβαίνουν άλλα πράγματα, τα οποία ενώ τα ακούμε δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι συμβαίνουν.
Οι διαιτητές αυτοί αντιλαμβάνονται το ρόλο τους με λάθος τρόπο και στο γήπεδο βλέπουν μόνο μία ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το γεγονός ότι για 11 λεπτά χρέωσαν την ομάδα μας με 10 φάουλ και τον αντίπαλο με κανένα !!!.
Αν για ορισμένους υπάρχουν παιδιά πολλών κατηγόριων, τους αφήνουμε στην μοναξιά των επιλογών τους.
Οι κάκιστες διαιτησίες, και τα λανθασμένα σφυρίγματα προκαλούν το αίσθημα των φιλάθλων –γονέων και δυσφημίζουν το άθλημα.
Τα συλλογικά όργανα έχουν την απόλυτη ευθύνη να αποτρέπουν τέτοιες συμπεριφορές και να επιβάλουν τον αντικειμενικό τρόπο λειτουργίας.

Αναμένουμε γραπτή ενημέρωση για τις ενέργειες σας.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

             Ο Πρόεδρος                 Ο Γενικός Γραμματέας
Χαράλαμπος Αμπατζίδης                              Αχιλλέας Μεταλούλης