Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Σήμερα η ημερίδα με θέμα «Η επιρροή της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και την ενημέρωση»

 Η ΕΠΣ Μακεδονίας, ο Π.Σ.Α.Τ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) και η Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. (Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης) συνδιοργανώνουν ημερίδα την σήμερα  Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 και ώρα 11.30 στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της ΕΣΗΕΜΘ (Στρατηγού Καλλάρη 5 - 3ος όροφος) με θέμα:

«Η επιρροή της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και την ενημέρωση» στο πλαίσιο εκδηλώσεων, στη μνήμη του αείμνηστου δημοσιογράφου Σταύρου Ρεπανά όπου είναι αφιερωμένος ο 52ος Τελικός αγώνας Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣΜ μεταξύ του Θερμαϊκού Θέρμης και του Καμπανιακού, με την υποστήριξη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην ημερίδα θα απευθύνουν χαιρετισμό οι Πρόεδροι ή εκπρόσωποι τους της ΕΣΗΕΜ-Θ, του ΠΣΑΤ και της ΕΠΣ Μακεδονίας.


Αναφορά στο έργο και την προσωπικότητα του Σταύρου Ρεπανά θα κάνει ο παλιός συνεργάτης του, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ και μέλος του ΠΣΑΤ, Μόσχος (Μάκης) Βοϊτσίδης.


Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι:


Μόσχος (Μάκης) Βοϊτσίδης, δημοσιογράφος: «Οι διαχρονικές δημοσιογραφικές αξίες του Σταύρου Ρεπανά και ο Τύπος σήμερα»,


Γεώργιος Τραπεζανίδης, δημοσιογράφος: «Η επιρροή της τηλεόρασης στο ποδόσφαιρο»,


Γεώργιος Τζέτζης, κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑ (Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) του ΑΠΘ: «Η εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο»,


Χαράλαμπος Κυργιάννης, Β’ Αντιπρόεδρος ΕΠΣΜ: «Τα οφέλη των αθλητών από την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη ψυχική και σωματική τους υγεία».


Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στην οποία οι προπονητές και ποδοσφαιριστές του Θερμαϊκού Θέρμης και του Καμπανιακού, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΣΜ, Χαράλαμπου Κυργιάννη, θα αναφερθούν στον 52ο Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαϊου 2023 και ώρα 19.30 στο γήπεδο Τούμπας ΑΣ ΠΑΟΚ.