Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018

Τα νέα του Μαγνησιακού Ιωνίας

Φωτογραφία του χρήστη Μαγνησιακός Ιωνίας.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον προπονητή που επιλέξαμε για να πορευθεί η ανδρική ομάδα μας, για την νέα σεζόν. Δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Ανανιάδη, ο οποίος ήταν αυτός που έκλεισε πέρσι την σεζόν στην ομάδα μας, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πώς ο προπονητής μας, θήτευσε ως βοηθός στους πάγκους του Ιωνικού, Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου και ως πρώτος προπονητής στην Αστραπή Νεάπολης.

Για την νέα χρονιά και τους στόχους του Μαγνησιακού ο Πρόεδρος της ομάδος, Δημήτρης Στεφανίδης, δήλωσε τα εξής: "Σαν πρόεδρος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την όρεξη που έδειξαν για να αναλάβουμε αυτό το έργο. Είμαστε μια παρέα νέων ατόμων με όρεξη, ιδέες και διάθεση για δουλειά, ενώ στόχος μας είναι να φέρουμε, αθλητές και κόσμο στο γήπεδο."

Ο Προπονητής Γιάννης Ανανιάδης, δήλωσε τα εξής: "Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την προηγούμενη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, την οποία την μετέδωσε και στην νεο-εκλεγμένη Διοίκηση, με αποτέλεσμα να έχω μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Όσον αφορά την νέα Διοίκηση γίνεται μια πολύ όμορφη προσπάθεια από άτομα στην ηλικία μου, με διάθεση, αγάπη και όραμα για τον τόπο (ομάδα) τους. Με νέες ιδέες και όρεξη, να κάνουν την ομάδα σήμα κατατεθέν για την Μαγνησία και όχι μόνο. Να φέρουν τον κόσμο και τα παιδιά της περιοχής ξανά στο γήπεδο. Και χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας. Βέβαια να μην ξεχνάμε και τις παλιές καραβάνες του Συλλόγου που κάνουν σημαντική δουλειά και κρύβονται πίσω από τις κάμερες. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία."