Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Ανοιχτή πρόσκληση του Ποσειδώνα Καλαμαριάς

Ανοιχτή πρόσκληση-κάλεσμα του Ποσειδώνα Καλαμαριάς για τα νέα χορηγικά πακέτα!
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ με συνεχή προσφορά στον αθλητισμό και στην κοινωνία για 61 χρόνια συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς στην Καλαμαριά και στην ευρύτερη Θεσσαλονίκη!

Ετοιμάζεται σε όλα τα τμήματα για μια ακόμη δημιουργική χρονιά, γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας την μεγάλη σημασία της συμμετοχής και της αρωγής των επιχειρηματιών και των χορηγών της περιοχής μας και όχι μόνο!

Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου (σεζόν 2018-19 ) η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του «ΑΓΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ξεκινά λοιπόν επαφές με επαγγελματίες και επιχειρήσεις της περιοχής μας - και όχι μόνο - ώστε να πλαισιώσουν την ομάδα χορηγών μας.

Ένωσε την δύναμη σου με την δική μας με γνώμονα την ανταποδοτικότητα σε όλους!

Οι επιχειρήσεις από την μια στηρίζουν έναν σύλλογο πρότυπο και αυτόματα αποκτούν αναγνωσιμότητα σε μια μεγάλη βάση πολιτών-καταναλωτών!

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους για να συζητήσουμε το ενδεχόμενο μιας χορηγικής συνεργασίας ώστε να συνδράμουν την ομάδα και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής μας στηρίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια των νέων αθλητών να μυηθούν στον κόσμο του ποδοσφαίρου μαθαίνοντας τις αρχές του fair play από τους απόλυτα καταρτισμένους προπονητές της ακαδημίας μας.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να προβάλλουν την επιχείρησή τους στην τοπική κοινωνία με παραδοσιακούς αλλά και καινοτόμους τρόπους - μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ - αξιοποιώντας την όλο και μεγαλύτερη δυναμική της οικογένειας του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!

Για πληροφορίες σχετικά με τα χορηγικά πακέτα, αλλά και όλους τους τρόπους προβολής επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του χορηγικού τμήματος στο 6973346777