Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΕΣΩ ESFA ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ BUNDESLIGAΚατόπιν της συναντήσεως μεταξύ EURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES E.S.F.A. Αργύρης Κρεμίτσας και του FYS-Sport-Center Ηλίας Καρακώστας υπεύθυνου επικοινωνίας και προπονητή προετοιμασίας των αθλητών μας στη Βόρεια Ελλάδα, η EURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES E.S.F.A. ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με τη γερμανική εταιρία Schächter Management GmpH (Official Bundesliga scouting) και την γερμανική ομάδα  1.FSV MAINZ 05! Στα πλαίσια της συνεργασίας και με άμεσο σκοπό την δημιουργία των σχολών της στην Ελλάδα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε:

Με ανακοίνωση της, εταιρίας, EURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES (E.S.F.A.) που εκπροσωπεί νομίμως την Schächter Management GmpH (Official Bundesliga scouting) και την γερμανική  ομάδα 1.FSV MAINZ 05 στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο έκανε γνωστό ότι, θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το δεύτερο camp- Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05 Try Out! To μεγαλύτερο ID camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στο Ηράκλειο ωστέ να γίνει προεπιλογή παικτών για την Γερμανία για λογαριασμό ομάδων της Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05.
Θα γίνει παρουσίαση της Schächter Management GmpH & 1.FSV MAINZ 05.
Θα παρουσιαστεί η μεγαλύτερη συνεργασία της EURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES με την Schächter Management GmpH με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής για Soccer and Education in the USA Your Opportunity to earn a scholarship!
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές από 10 ως 19 ετών.
Οι ως τώρα διοργανωτές της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.
Δεκάδες παιδιά ως σήμερα έχουν κάνει μέσω της ESFA το όνειρό τους πραγματικότητα. Ανάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της EURO SPORTS FOOTBALL ACTIVITIES (E.S.F.A.).
Επιλογή του/ων καλύτερων ποδοσφαιριστή/ων (από όλα τα ηλικιακά groups) που θα μεταβούν για 7 μέρες απευθείας στις συνεργαζόμενες ομάδες με την Schächter Management GmpH (Karlsruhe SC, SV Sandhausen, SPVGG Greuther Furth, SVG Darmstadt 98, FC Kaiserslautern, 1899 Hoffenheim, FSV Offenbach, FC 08 Homburg, etc) στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, εως και ένα συμβόλαιο.