Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Οι Τελικοί αγώνες Προπαίδων 9 Χ 9 και Nέων


Την Κυριακή 20 Μαϊου 2018 στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Μίκρα οι αγώνες Προπαίδων 9 Χ 9 Κεραυνός Κολχικού – ΑΟ Πρωτέας 1 (μικρός τελικός – ώρα 9.45), Ντίνος Κούης 2 – Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης (τελικός – ώρα 11.00) και Νέων ΠΑΟΚ – Αστέρας Αμπελοκήπων (τελικός – ώρα 12.30) που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 34ης διοργάνωσης των Πρωταθλημάτων Υποδομών και Ανάπτυξης της ΕΠΣ Μακεδονίας είναι αφιερωμένοι στον αείμνηστο δημοσιογράφο Σταύρο Ρεπανά.

Για 11η συνεχή χρονιά γίνονται αγώνες προς τιμή του με απόφαση του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου) σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μακεδονίας και την ΕΣΗΕΜ-Θ (Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης), επειδή κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής καριέρας ο Σταύρος Ρεπανάς είχε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας.
Ενδιάμεσα των αγώνων θα τιμηθούν από τον ΠΣΑΤ δημοσιογράφοι – αθλητικοί συντάκτες που συνεργάστηκαν στενά με τον Σταύρο Ρεπανά καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Σταύρος Σαράφης, Κώστας Παπαϊωάννου και Κώστας Αϊδινίου.
Την παραμονή των αγώνων, το Σάββατο 19 Μαΐου και ώρα 10.30, στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλάρη 5, 3ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: «Αλλαγές στους κανόνες παιχνιδιού του ποδοσφαίρου» με εισηγητή τον Χρήστο Δαγκλή, εκπαιδευτή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Την Κυριακή 20 Μαϊου 2018 και κατά τις ώρες 9.00 – 13.00 στο Αθλητικό Κέντρο της Ενωσης στη Μίκρα κατά τη διάρκεια των τελικών αγώνων των πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί η 3η εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης σε συνεργασία με το Γ.Σ.Ν.Ε. «424» και το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», προκειμένου να ενισχυθεί η Τράπεζα αίματος της.
Όσοι και όσες θα δώσουν αίμα είναι απαραίτητο να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και θα εγγραφούν ως μέλη στην Τράπεζα αίματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, που έχει ήδη δημιουργηθεί.