Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΤΕΛΙΚΟΣ 3ΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝH ομάδα Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Ωραιοκάστρου νίκησε με σκορ 1-0 την ομάδα του Ανατολικού στον τελικό αγώνα του 3ου Κυπέλλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε η ΕΠΣ Μακεδονίας και πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.


Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Β. Καστανιώτης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 75’.
MVP της συνάντησης αναδείχτηκε ο Βασίλης Σιώπης του Ανατολικού.
Η ομάδα του Ωραιοκάστρου κατέκτησε για δεύτερη φορά το τρόπαιο. Την περίοδο 2015-2016 κατέκτησε το Κύπελλο στην πρώτη διοργάνωση, κερδίζοντας την ομάδα του Αγίου Παύλου με σκορ 1-0, την επόμενη περίοδο 2016-2017 συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό του κυπέλλου, όπου έχασε από την ομάδα του Φαλήρου με σκορ 4-2 και φέτος σημείωσε τη δεύτερη επιτυχία στο θεσμό.
Τον αγώνα διαιτήτευσε με επιτυχία ο κ. Κωνσταντίνος Φουστάνας, έχοντας βοηθούς τους κ. Φίλιππο Τσαχουρίδη και Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτέλεσε ο κ. Κωνσταντίνος Καπρέτσος. Παρατηρητής αγώνα ήταν ο κ. Ιωάννης Μεταξάς και ιατρός αγώνα ο κ. Ηλίας Παπαδημητρίου.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ: Λεμοντζής Σ., Δαμιανός, Σιώπης, Ιτσος, Γραμματίκης, Κεχαγιάς Κ., Μόσχος, Μάλιος, Στοϊδης, Τερζής, Σερδάρης (αγωνίστηκαν και οι Τζίκας, Λεμοντζής Γ.τ.Π., Λεμοντζής Γ.τ.Β., Ποδαράς, Παρασχάκης, Αγγελίδης, Μαδέσης, Χατζόπουλος, Κεχαγιάς Σ.).
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Μπάτος, Τόρτογλου, Τσιλιμπώνης, Νοϊκος, Γραβάνης, Βακαλίδης, Μπαλάσκας, Κουφουνάκης Ν., Ντάκης, Καστανιώτης, Φυλακτός (αγωνίστηκαν και οι Κωκούλας, Καρατζάς, Λούκας, Ουζούνης, Θεοδούλης, Κατσάνος, Σαλαμάνης, Τσακίρης, Γαλιτσίδης).
Το «Ωραιόκαστρο» για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε τη «Σίνδο» με σκορ 5-2, τον «ΠΑΟ Διοικητηρίου» με σκορ 6-0, την «Πολίχνη» με σκορ 3-1 και την ομάδα των «Εργ. Δημ. Ευόσμου – Κορδελιού» με σκορ 6-0
και το «Ανατολικό» για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε την «Περαία» με σκορ 4-1, τον «Μ. Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης» με σκορ 5-1 και την ομάδα «Βύσωνες» με σκορ 3-2.
Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ, Νίκος Φιλιππιάδης, το μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ, Χαρ. Νικολαίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καυτανζογλείου Σταδίου, Απόστολος Μιτιτζής και από την Επιτροπή Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών οι Στέφανος Τσίφκας, Νίκος Ποϊράζης και Ηλίας Τσιομπλεκτσής.
Πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στην ομάδα του Ανατολικού ο Δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμιος Φωτόπουλος και απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους χορηγούς των ομάδων.