Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Το σημερινό Δ.Σ της ΕΠΣΜ


Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΜ που έγινε στον Άγιο Βασίλειο με την συμμετοχή παραγόντων σωματείων της γύρω περιοχής.
Στο ξεκίνημα της διαδικασίας από πλευράς πειθαρχικής επιτροπής η Κα Σίσκου ανέφερε ότι θα καλεστούν σε απολογία τρεις ποδοσφαιριστές του παιχνιδιού Επανομή-Αχιλλέας Τριανδρίας αφού από το βίντεο του παιχνιδιού στοιχειοθετούνται παραβάσεις,ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τρεις ποδοσφαιριστές της Α.Ε Κρήνης λόγω και της συμπληρωματικής έκθεσης του διαιτητή του παιχνιδιού.Επίσης σε απολογία θα καλεστεί ο προπονητής Ανέστης Τσόμπανος ενώ απορρίφτηκε η ένσταση του Μοδίου για το παιχνίδι με την Δόξα Δρυμού.
Τον λόγο αμέσως μετά πήρε ο Σάββας Δημητριάδης ο οποίος με αποφασιστικότητα είπε ότι <<Στα θέματα βίας θα είμαστε αμείλικτοι και θα παταχθούν από όπου και αν προέρχονται.Το πανηγύρι τέλος>> είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια ο Δημήτρης Σίσκος για το ίδιο θέμα πρόσθεσε <<Είναι η τρίτη φορά που έχουμε τέτοια γεγονότα που έχουν σχέση με μπούλιγκ εναντίον διαιτητών που δηλητηριάζουν το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να είμαστε αυστηροί και απόλυτοι σε αυτόν τον τομέα>>
Επίσης ο Νίκος Φιλιππιάδης καταδίκασε αυτά τα γεγονότα τα οποία είναι <<εκτός φιλοσοφίας ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου>> όπως είπε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά το θέμα της συμμετοχής των μικρών δεν συζητήθηκε όμως τέθηκε από παράγοντες που βρέθηκαν στην συνεδρίαση από τους οποίους υπήρξαν κάποιες ενστάσεις.Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται από την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο η συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε 2001 η 2002.
Άψογη ήταν η φιλοξενία του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου που με επικεφαλής τον πρόεδρος Κώστα Χατζηβουλγαρίδη έκαναν τα πάντα για να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σημερινή διαδικασία.