Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Διονύσης Χασιώτης:"Δεν μας άφησαν ούτε κώνους"Στο «Αθλητικό Μετρόπολις 95,5» φιλοξενήθηκε ο νυν τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Διονύσης Χασιώτης και μίλησε για την κατάσταση που παρέλαβε στη νέα του ομάδα, όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και όσα συνέβησαν φέτος το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση που παρέλαβε στον Αγροτικό Αστέρα: «Πρέπει να οργανωθούν κάποια πράγματα. Δεν υπήρχε τίποτα, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν άφησε τίποτα, πρέπει να ξεκινήσουν όλα από την αρχή. Δεν υπάρχουν ούτε κώνοι, δεν έχει αφήσει τίποτα. Είναι οδυνηρό για ανθρώπους που ασχολούνται με ποδόσφαιρο. Από εδώ και πέρα πρέπει να οργανώσουμε το κομμάτι του ρόστερ, στόχος είναι να στελεχωθεί η ομάδα με όσο το δυνατόν καλύτερους ποδοσφαιριστές και το δυνατόν συντομότερο».
Για την πρόκληση να αναλάβει τον Αγροτικό: «Δεν ήταν πουθενά έτσι η κατάσταση γιατί υπήρχε ρόστερ, έχουμε συμφωνήσει με 4-5 παίκτες γιατί οι περισσότεροι έφυγαν καθώς δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο. Οι ακαδημίες του Αγροτικού Αστέρα είναι σε καλό επίπεδο εδώ και χρόνια, υπάρχουν παιδιά που μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ και να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Ελπίζω πως ο κόσμος του Ευόσμου θα στηρίξει την προσπάθεια μας».