Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Πολύ έξυπνο και ουσιαστικό

Αποτέλεσμα εικόνας για επσ λασιθιου

Αναλυτικά η επιστολή της ΕΠΣ Λασιθίου στις ποδοσφαιρικές ενώσεις

Κύριε Πρόεδρε,

Με τη νέα προσπάθεια πού γίνεται από την FIFA και UEFA για να βγει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο από το τέλμα και συγχρόνως να βοηθηθεί το ερασιτεχνικό κομμάτι πού είναι η βάση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα το οποίο τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα χωρίς
επιχορηγήσεις από τους θεσμούς, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου θεωρεί σωστό να προτείνει στα αρμόδια όργανα την παρακάτω πρόταση πού πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και λειτουργία του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.
Όλοι γνωρίζουμε ότι στο τρέχον Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν αγώνες χωρίς την παρουσία φιλάθλων.
Από μόνο του αυτό δεν αναδεικνύει και δεν προάγει το Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Αντίθετο με αυτό πού θέλουν οι θεσμοί πρότασή μας είναι η παρουσία φιλάθλων στους συγκεκριμένους αγώνες αλλά και σε μελλοντικές παρόμοιες ποινές από τα αρμόδια όργανα.
Τα Έσοδα από αυτούς τους αγώνες (Τιμωρίες Ομάδων) να χορηγούνται άμεσα με απλή αναλογική στις εκάστοτε Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Χώρας.
Παράδειγμα για τους παραπάνω αγώνες (17) δέκα επτά αν πάρουμε το μέσο όρο των εισιτηρίων ανά ομάδα και μέσο όρο (20) είκοσι ευρώ ανά εισιτήριο έχουμε περίπου 5.000.000 ευρώ έσοδα πού αναλογούν σε «1.300,00» ευρώ ανά Ερασιτεχνικό Σωματείο.
Πιστεύουμε ότι με το παραπάνω παράδειγμα και οι τιμωρημένες ομάδες αλλά προ πάντων οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Χώρας μόνο οφέλη θα έχουν.
Καλό θα είναι όσοι συμφωνούν με την πρόταση μας να τη στηρίξουν εγγράφως προς τα αρμόδια όργανα.