Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Συνέλαβαν παίκτη της Β' Εθνικής με κοκαΐνη!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για συνελήφθη ποδοσφαιριστης με κοκαινη
Αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι την Κυριακή (9/7) συνελήφθη στη Μύρινα της Λήμνου ποδοσφαιριστής που έχει παίξει σε ομάδα της Β' Εθνικής, έχοντας στην κατοχή του 50 γραμμάρια κοκαΐνης.
Ο 27χρονος παίκτης επρόκειτο να παραλάβει δέμα που είχε τα ναρκωτικά κρυμένα σε σακούλα με ρύζι, ωστόσo οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν τις πληροφορίες τους και τον έπιασαν επ' αυτοφώρω.

Τη Δευτέρα (10/7) ο συλληφθείς μεταφέρθηκε στη Μυτιλήνη, για να οδηγηθεί στην Εισαγγελία.
H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν. Λήμνου. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr).
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».