Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Προφυλακιστέος ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας!


Ραγδαίες εξελίξεις στην Ισπανία, αφού στη φυλακή οδηγείται ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Ανχελ Μαρία Βιγιάρ και ο γιος του Γκόρκα καθώς ο δικαστής του ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας έκανε δεκτό το αίτημα του εισαγγελέα διαφθοράς να κριθούν αμφότεροι προφυλακιστέοι.

O εισαγγελέας τον κατηγόρησε ότι εκμεταλλευόμενος τη θέση του στην ισπανική ομοσπονδία προχωρούσε σε διορισμούς στο Διοικητικό Συμβούλιο, σε παραχώρηση παροχών, σε προσλήψεις, σε αμοιβές προσωπικού σε καθώς και σε υπερβολές που αφορούσαν την ευνοϊκή μεταχείριση του γιου του Γκόρκα.
Έρχομαι λοιπόν εγώ και διερωτώμαι σε τι ποδοσφαιρική χώρα ζω!!!Πως μπορώ πλέον να έχω εμπιστοσύνη στους θεσμούς του ποδοσφαίρου που το έχουν κάνει αναξιόπιστο και αποκρουστικό στον Έλληνα φίλαθλο!!!
Δεν αναρωτιέμαι καθόλου βέβαια για το πως οι υπόλοιπες χώρες βρίσκουν τον βηματισμό τους.Τρανό παράδειγμα το τι έγινε στην Ισπανία με τον πρόεδρο και τον γιο του!!!Μην αναρωτιόμαστε και μην  ψάχνουμε λοιπόν για το πως φτάσαμε στον πάτο και γιατί δεν έχει παρακάτω!!!