Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Τα πρόσωπα της νέας ΕΠΟ

 Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΚΛΟΓΕς ΕΠΟ
Την ώρα που τα πράγματα σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου παραμένουν ρευστά και κανείς δεν ξέρει το τι θα γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση της ΕΠΟ έχουν ξεκινήσει οι διαρροές σχετικά με τα πρόσωπα που είναι κοντά στο να βρεθούν στις επιτελικές θέσεις, αν και εφόσον γίνουν οι περιβόητες εκλογές.

Με βάση αποκλειστικές πληροφορίες του Real Fm που μεταδόθηκαν χθες, οι Σαββίδης και Μελισσανίδης, που παραμένουν ως κύριοι υποστηρικτές της παράταξης Γραμμένου, που μέχρι στιγμής είναι και ο μοναδικός υποψήφιος έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την ανθρωπογεωγραφία της νέας διοίκησης της ΕΠΟ. Σύμφωνα με το πλάνο, το νέο συμβούλιο θα απαρτίζεται από 1 7 ανθρώπους. Πρόεδρος θα είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος που ανήκει στο περιβάλλον Σαββίδη και αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι κάποιος που θα υποδειχθεί από τον κ. Μελισσανίδη, επίσης πέντε μέλη του νέου συμβουλίου θα προταθούν από τον Σαββίδη και ο ένας θα είναι ο κ. Λασκαράκης από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Αλλα πέντε μέλη θα πρόσκεινται στον κ. Μελισσανίδη και δύο από αυτά θα είναι ο κ. Ψαρόπουλος από την ΕΠΣ Λέσβου και ο κ. Δημητρίου από τπν ΕΠΣΑ.
Τα άλλα έξι μέλη θα ανήκουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (5 θα είναι από την Σούπερ Λίγκα και ένα από την Football League).
Μάλιστα ο νυν πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας Γιώργος Στράτος είναι φαβορί για να πάρει μία από τις πέντε θέσεις στο νέο συμβούλιο.
Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως το πρόσωπο-κλειδί στην νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα είναι ο Αλέξης Δέδες που θα πάρει τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή. Επισημαίνεται πως ο κ. Δέδες έφυγε από την ΑΕΚ για να ενταχθεί στη διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε από τη FIFA και έχει ανταποκριθεί πλήρως στον νέο του ρόλο. ■