Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Τιμή και Δόξα στον Μανούσο Γρυλλάκη!!!


Ο Μανούσος Γρυλλάκης ήταν ο φρουρός του εκλιπόντος πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη επί 39 συναπτά έτη. Από το 1978 δίπλα στον Πρόεδρο ο Χανιώτης αστυνομικός!! Η σκιά του παντού. Όπως και το πέπλο προστασίας του Προέδρου. Αφοσιωμένος θεαματικά στον Πρόεδρο, δεν έφυγε από κοντά του ακόμη κι όταν πριν 15 χρόνια συνταξιοδοτήθηκε από το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.


Στην εξώδιο ακολουθία ο Μανούσος βρισκόταν δίπλα στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Εκεί κρίθηκε ότι θα έπρεπε να στέκεται μετά από προσφορά 39 ετών!! Όταν το φέρετρο μπήκε στο στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος για τα Χανιά, ο Μανούσος ήταν ο πρώτος που μπήκε κι έκατσε δίπλα στον Πρόεδρο... Τον φιλούσε, προστάτευε και φρουρούσε ακόμη κι εκείνη την στιγμή!!
Ο Μανούσος τώρα πλέον θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της συνταξιοδότησης. Λογικά θα αποσυρθεί, στην Αθήνα ή στα Χανιά. Είμαστε σίγουροι όμως πως κάτι ήσυχα δειλινά, εκεί στην βεράντα, μαζί με τον καφέ ή την ρακή, θα στρέφει το υπερήφανο βλέμμα του στον ουρανό και θα πιάνει την κουβέντα με τον δικό του Πρόεδρο...
Τιμή και Δόξα στον Μανούσο Γρυλλάκη!!!