Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Mega Sprint Guard: Ανέλαβε τα συστήματα ασφαλείας της πρεσβείας στη Μ.Βρετανία

Mega Sprint Guard: Ανέλαβε τα συστήματα ασφαλείας της πρεσβείας στη Μ.Βρετανία - Κεντρική Εικόνα
Η ΜEGA SPRINT GUARD A.Ε. επιλέχθηκε ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών ασφαλείας για την Πρεσβεία και τις εγκαταστάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα μετά από τη διενέργεια σχετικού διεθνούς διαγωνισμού. Η ΜEGA SPRINT GUARD κάλυψε πλήρως τις απαιτητικές προδιαγραφές του Υπουργείου Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου και αναδείχθηκε νικήτρια στον διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με κριτήριο την καλύτερη τεχνοοικονομική προσφορά. Η χρονική διάρκεια παροχής υπηρεσιών ασφαλείας είναι για τρία συν δύο έτη και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της ΜEGA SPRINT GUARD θα δραστηριοποιηθεί σε τομείς διεθνούς προσοχής.

Πρόκειται για άλλη μια επιτυχία της ΜEGA SPRINT GUARD αλλά και μια μοναδική διάκριση, καθώς για πρώτη φορά μια αμιγώς ελληνική εταιρεία κερδίζει έναν τέτοιο διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν πολυεθνικές και εταιρείες Βρετανικών συμφερόντων. Με αυτή τη συνεργασία, η ΜEGA SPRINT GUARD επεκτείνει τους τομείς δραστηριότητάς της και στη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας σε διπλωματικές αποστολές,  ενισχύει τη φήμη της και το κύρος της σε διεθνές επίπεδο και αποκτά ακόμα περισσότερες προοπτικές για νέες συνεργασίες. Με άριστη γνώση του αντικειμένου, πιστοποιημένες υπηρεσίες ασφάλειας και διαρκή εμπλουτισμό τεχνογνωσίας, η ΜEGA SPRINT GUARD διατηρείται σε τροχιά ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Ο κ. Παναγιώτης Παππάς, Ειδικός Σύμβουλος Ασφάλειας και μέτοχος της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που κερδίσαμε αυτόν τον τόσο σημαντικό διεθνή διαγωνισμό του Υπουργείου Εξωτερικών του Ην. Βασιλείου.  Στη ΜΕGA SPRINT GUARD είμαστε περήφανοι για όλες τις νέες συνεργασίες μας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, καθώς όλες αποτελούν τον καρπό μιας σειράς επικράτησης σε άκρως απαιτητικές διαγωνιστικές διαδικασίες τα τελευταία χρόνια, και καθιστούν την εταιρεία μας ηγέτη, σε πανελλαδικό επίπεδο στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Έχοντας υπόψιν την πολυετή πορεία, εμπειρία και τεχνογνωσία της ΜΕGA SPRINT GUARD, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η επιτυχία και αυτής της νέας συνεργασίας είναι εγγυημένη.»