Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Α,καλά τώρα!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογες επο
Πολύ ντόρος γίνεται για την περιβόητη εξυγίανση που όλοι μας την θέλουμε και όλοι μας θα επικροτήσουμε κάθε βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.Απλά όμως μέχρι τώρα την ακούμε και δεν την βλέπουμε.Όλοι περιμένουν πλέον τις εκλογές μέσα από τις οποίες θα αλλάξουν πράγματα και καταστάσεις για να γίνει το πρώτο βήμα.Όμως τις εκλογές φαίνεται ότι κάποιοι δεν τις θέλουν και γι αυτό κάνουν ότι είναι δυνατόν για να πάνε πίσω και γιατί όχι να γίνουν κάποτε στο βεληνεκές!

Θα γίνουν μόνο και εφόσον υπάρξει συμφωνία από την πλευρά του Βασιλειάδη και δεχθεί να αλλάξει το νόμο στα βασικά αιτήματα της FIFA που είναι οι εκλογές στην ομοσπονδία με βάση το καταστατικό και όχι το νόμο, η δυνατότητα του υφυπουργού να αναβάλει  αγώνες μόνο ως έσχατο μέσο και εφόσον έχει επιβάλει άλλα πρόσφορα μέτρα (π.χ. τέλεση αγώνα χωρίς την παρουσία φιλάθλων), το θέμα της αναγνώρισης των πτυχίων των προπονητών κ.α., τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την τέλεση των εκλογών.
Όπως είναι γνωστό η θητεία της διορισμένης διοίκησης λήγει στις 31 Μαϊου αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα θα δοθεί παράταση δύο μηνών
Στη συνέχεια η ΕΠΟ θα πρέπει να ορίσει γενική συνέλευση που μπορεί να γίνει σε 30 ημέρες από την προκήρυξή της, ώστε να περάσουν οι αλλαγές στο καταστατικό.
Μετά θα πρέπει να οριστεί η εκλογική Γ.Σ., σύμφωνα με τις τωρινές εκτιμήσεις θα γίνει εντός Ιουλίου, ώστε να εκλεγεί αιρετή διοίκηση και να κλείσει ο κύκλος της ανωμαλίας στην ΕΠΟ.