Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Α.Σ Παπάδες:"Τα καλύτερα έρχονται"

Φωτογραφία του χρήστη Α.Σ Παπαδες Θεσσαλονικης.
Μπράβο μάγκες !! Μόνο περηφάνια !!
Σε έναν εκρηκτικό αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ οι Παπάδες γνώρισαν στο τελικό την ήττα με 2-0. Ο αγώνας έλειξε κάπου στο 76 καθώς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μετά από προκλητική κίνηση του διαιτητή στον Εφραιμίδη επιτέθηκαν στο διαιτητή με χτυπήματα και άγρια συμπεριφορά. Καταδικάζουμε πάντα τέτοιες αντιμετωπίσεις φυσικά αλλά καλό θα ήταν να προσέχουν το τρόπο τους και τις εκφράσεις τους άνθρωποι που πληρώνονται και δεν είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε τα στρατιωτάκια τους.
Ειδικά ο συγκεκριμένος ρεφ για τρίτη φορά φέτος δέχεται επίθεση από ποδοσφαιριστές ομάδας. Στις 3 φορές παύει να είναι σύμπτωση !! Έτσι απέβαλλε με κόκκινη τους Χατζηστογιάννη , Εφραιμίδη και Ρέλλο ενώ αναμένεται βαριά καμπάνα σε παίχτες και ομάδα. Στα υπόλοιπα λεπτά που απέμειναν οι παίχτες της ομάδας χειροκρότησαν τους οπαδούς που έδωσαν φοβερό χρώμα και έκατσαν στο έδαφος με το διαιτητή να λήγει οριστικά τον αγώνα. Η ομάδα μας είχε τα φόντα να πετύχει κάτι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν αξιοποίησε κάτι και δέχτηκε για μια ακόμα φορά δύο γκολ από λάθη.
Τζάλλας : Συγχαρητήρια στον Αργοναύτη . Άξια παίρνει την άνοδο. Όσο για εμάς η άνοδος είχε χαθεί αρκετές αγωνιστικές πριν σε αποτελέσματα που δεν θα έπρεπε να κάνει μια ομάδα που θέλει την άνοδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε πετύχει την επιθυμία του προέδρου. Να μας μάθουν όλοι. Να μας σέβονται σαν αντίπαλο και να ετοιμάσουμε τις βάσεις για τα καλύτερα γιατί θα έρθουν όλα. Είχαμε προβλήματα αγωνιστικά που δεν μπορούν να ρυθμιστούν από κανένα ειδικά στους τραυματισμούς. Αν είμαι εγώ εδώ του χρόνου σίγουρα θα αλλάξουν τα πάντα. Θέλουμε να πετύχουμε όσο περισσότερο γίνεται και νομίζω ακόμα και ο πιο δύσπιστος με την παρουσία της ομάδας μας στην αρχή της χρονιάς θα μπόρεσε να μας σεβαστεί έστω και 1 τα % . Καλό καλοκαίρι σε όλους δε πρόκειται να ξενερώσουμε ποτέ με τους Παπάδες είναι η αγάπη μας τις Κυριακές και η αγάπη δε περνάει ποτέ !!!
Αγωνίστηκαν οι : Χατζηστογιάννης , Κουσενίδης , Κισκορίδης , Λιάτσος , Εφραιμίδης , Χόνδρης , Κοντομιχάλης , Παραλίκης , Ρέλλος , Γουλιός , Κάτσα , Αναστασιάδης , Δημόπουλος και Τζάλλας.