Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Πανηγυρική αθώωση Γραμμένου

Πανηγυρική αθώωση Γραμμένου και συντριβή των στημένων
Αθώο για το αδίκημα της πλαστογραφίας έκρινε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλη Γραμμένο και μοναδικό υποψήφιο για την προεδρία της ΕΠΟ, η Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η απόφαση αφορά τη μία από τις δύο υποθέσεις που κατηγορούνταν ο Γραμμένος και αφορούσε έκδοση βεβαιώσεων σε δύο προπονητές ερασιτεχνικών κατηγοριών, την ευθύνη ανέλαβε υπάλληλος της ΕΠΣ Μακεδονίας, ο οποίος είπε ότι δεν γνώρισε ότι κατά τις καλοκαιρινές διακοπές άλλαξε ο κανονισμός και ότι οι βεβαιώσεις έπρεπε να εκδίδονται από την ΕΠΟ και όχι από τις Ενώσεις.
Οι δικηγόροι του Γραμμένου εκτιμούν ότι αθωωτική θα είναι η απόφαση και για τη δεύτερη απόφαση, αφού την ευθύνη για την πλαστογραφία έχει αναλάβει ο πρώην γ.γ. του συνδέσμου προπονητών Μακεδονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία βάσει της οποίας κινήθηκε πειθαρχική δίωξη έγινε από τη διοίκηση Γκιρτζίκη.

Ο Γραμμένος έχει ζητήσει να βγουν σύντομα και οι δύο αποφάσεις ώστε να πάψει να υφίσταται το συγκεκριμένο θέμα. 

Υπενθυμίζουμε ότι το SDNA είχε προϊδεάσει  πλήρως και λεπτομερώς για την δεδομένη απαλλαγή του Γραμμένου την ώρα που κατευθυνόμενα δημοσιεύματα τον είχαν ουσιαστικά τελειώσει. Άλλη μια πανηγυρική  επιβεβαίωση για το SDNA, άλλη μια συντριβή στα τελευταία απομεινάρια του πιο σάπιου συστήματος που γέννησε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός...