Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Μπατάκης, ο επόμενος για την έξοδο στην ΕΠΟ

Μπατάκης, ο επόμενος για την έξοδο στην ΕΠΟ
Όπως ανέφερε η εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός διευθυντής των σχολών προπονητών της ΕΠΟ Τέλης Μπατάκης είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από την Ομοσπονδία.

Χρήστος Υφαντής, Παυσανίας Παπανικολάου και μέσα στο επόμενο δίμηνο, Τέλης Μπατάκης... Τελειωμό δεν έχουν οι αποχωρήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τα οποία συνδέθηκαν με τα προηγούμενα «αμαρτωλά» καθεστώτα και την πλήρη απαξίωση και γελοιοποίηση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα...
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αποκάλυψη Τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6, με τη λήξη της θητείας της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ, οι οποίες πρέπει να διεξαχθούν τον Μάιο ή τον Ιούνιο του 2017, ο ο τεχνικός διευθυντής των σχολών προπονητών Τέλης Μπατάκης θα απομακρυνθεί επίσης από την Ομοσπονδία.

Ο κάποτε παράγοντας του Ηρακλή και επί σειρά ετών υψηλόβαθμο και εξαιρετικά καλά αμειβόμενο στέλεχος της ΕΠΟ, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που διοργάνωνε επίσης τα σεμινάρια των σχολών προπονητών τα καλοκαίρια στην Ρόδο (συνδυάζοντας τα με παραθερισμό στο πανέμορφο νησί των Δωδεκανήσων), μετράει ουσιαστικά εβδομάδες στη θέση του, καθώς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παραμείνει μετά την αποχώρηση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής από την ΕΠΟ.