Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Να είμαστε όλοι εκεί!

Φωτογραφία του χρήστη Aristotle Racing Team (ART).Φωτογραφία του χρήστη Aristotle Racing Team (ART).
Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι και άνθρωποι που θα ευεργετηθούν από τα έσοδα του τουρνουά, συγκεκριμένα από το Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης.
Το Ινστιτούτο λειτουργεί απ’ τον Νοέμβριο του 2011 ως Παράρτημα του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ και ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ με ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», περιθάλπει, εκπαιδεύει και απασχολεί παιδιά εφήβους και νέους-νέες ,με ελαφρά και μέτρια νοητική υστέρηση χωρίς σοβαρές διαταραχές συμπεριφοράς, είτε ως Εσωτερικά κατά προτεραιότητα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τις Περιφέρειες Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είτε ως Εξωτερικά από τους Δήμους του Πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
Στο Ινστιτούτο λειτουργούν 3 οικοτροφεία : (Εφήβων ,κοριτσιών και μικρών παιδιών ) στα οποία διαβιούν 36 περιθαλπόμενοι , Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης ,καθώς και τμήματα Ειδικής Αγωγής, Μάθησης, Περίθαλψης Επαγγελματικής κατάρτισης και Αποκατάστασης.
Το Παράρτημα βρίσκεται στα Πεύκα Θεσσαλονίκης στα όρια του Δήμου Νεάπολης -Συκεών, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 22 σε έκταση 50 στρεμμάτων. Τηλ. Επικοινωνίας : 2310 673 777 και 2310 673 379.