Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Εκλογές ΕΠΟ: Δημοσίευμα αναφέρει κίνηση απέναντι σε Γραμμένο με συμμετοχή Παυσανία Παπανικολάου και Κώστα Κουκοδήμου!


Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν πάει λίγο πιο πίσω και όπως αποκαλύπτει η FORZA γίνονται «ζυμώσεις» από την πλευρά του Παναθηναϊκού, που φέρεται να έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, για να κατέβει υποψήφιος κόντρα στον Βαγγέλη Γραμμένο.
Τα ονόματα που μπλέκονται στο σενάριο αυτό, πραγματικά προκαλούν… σύγκρυο.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν η πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθεί να προσεγγίσει Ενώσεις με σκοπό να διαβλέψει αν μπορούν να αλλάξουν ρότα, με στόχο να δημιουργήσει μία νέα βάση που ίσως διεκδικήσει τη νίκη στις εκλογές, υπό την αρχηγία ενός άλλου προσώπου. Το πιο μεμπτό έχει να κάνει με την επιχειρηματολογία που χρησιμοποιούν, αφού τονίζουν ότι μαζί τους είναι και η Νέα Δημοκρατία που… δεν θα ήθελε να κερδίσει ο υποψήφιος που στηρίζεται από τον Ιβάν Σαββίδη!

Και όμως!  Αυτό επικαλούνται, σε αυτό ποντάρουν, αυτό χρησιμοποιούν μήπως και πείσουν κάποιον παράγοντα Ενώσεων που θα μπορούσε να είναι και δεξιός.

Μέσα σε αυτή την προσπάθεια, οι «εγκέφαλοι» του σχεδίου προτείνουν και συζητάνε ονόματα τα οποία θα μπορούσαν να ηγηθούν της προσπάθειας. Ποιοι είναι αυτοί, που πράγματι κλίνουν προς… τα δεξιά;

Είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, αλλά και ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της αμαρτωλής ΕΠΟ, ο Παυσανίας Παπανικολάου! Και όμως! Ο Παναθηναϊκός τολμάει να μιλάει και γι’ αυτόν!

Τρίτος υποψήφιος ο Γιάννης Ιωαννίδης… Κάπου εδώ κλείνει όλη αυτή η συζήτηση και όλοι αντιλαμβάνονται τη… σοβαρότητα, αλλά και τους στόχους της κίνησης.

Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, οι πράσινοι στράφηκαν (φυσικά) και προς την πλευρά των Μητρόπουλων. Του Θωμά και του Βίκτωρα που πάντα θέλουν να έχουν ενεργό ρόλο στα πράγματα. Κάπως έτσι προέκυψε και ο τέταρτος υποψήφιος, ο Κούκης που έχει άριστες σχέσεις με ΝΔ και Μητρόπουλους. Μαζί και ο Κώστας Κουκοδήμος!

Και ενώ όλα αυτά γίνονται, ενώ για όλα αυτά ο ΠΑΟΚ είναι –φυσικά- ενήμερος και παρακολουθεί, η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ΔΕΝ έχει πεισθεί για τις… αγνές προθέσεις των πρασίνων. Πολλοί και διάφοροι θέλουν να πείσουν τον ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ για το ότι ο Σαββίδης έχει –δήθεν- βρώμικα σχέδια, αυτό που όμως μέχρι τώρα αποδεικνύεται, είναι ότι δεν κατάφεραν τίποτα. Και πώς να τα καταφέρουν;
Πηγή : FORZA