Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Α.Σ.Μακεδονικού


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Σ. Μακεδονικού μετά και την επιτυχημένη προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος και την άνοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους όσους στήριξαν και συνέβαλλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί αρχικά τον προπονητή Κώστα Βελιτζέλος και το τεχνικό επιτελείο του, καθώς και τους απερχόμενους προπονητές Θούλη Γιαμουρίδη, Γιώργο Αβραμίδη και τους συνεργάτες τους, για την άψογη συνεργασία κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Επιπλέον ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές που μετά από συνεχή προσπάθεια η οποία στηρίχτηκε σε επαγγελματικά πρότυπα και ατέλειωτες ώρες δουλειάς εντός γηπέδου,  χάρισαν στην ομάδα αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους χορηγούς της ομάδας για την οικονομική στήριξη που απαιτείται σε τέτοιου είδους εγχειρήματα και ελπίζουμε να σταθήκαμε άξιοι των προσδοκιών τους και οι χορηγίες τους να απέκτησαν ουσία και αντίκτυπο.

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε και να δώσουμε τα εύσημα σε όλο το διοικητικό προσωπικό και τους προπονητές των ακαδημιών του συλλόγου που στήριξαν από την αρχή και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδος, γονείς και παιδιά της ακαδημίας που χειροκρότησαν και υποστήριξαν με την δύναμη της φωνής τους σε κάθε αναμέτρηση την ομάδας, πιστεύοντας στο «όνειρο» της διοίκησης που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη για τη συνέχεια και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.