Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

''Ό,τι δεν λύεται κόπτεται.'' Μέγας Αλέξανδρος 356-323 π.χ

Φωτογραφία του Λάμπρος Παπαδής.
Διάβασα την δημοσίευση του διαιτητή Λάμπρου Παπαδή σχετικά με τις τελευταίες επιθέσεις σε διαιτητές και συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα του και γι αυτό και αναδημοσιεύω αυτούσια την ανάρτηση του.
Πέρα απο τα συναδελφικά περαστικά και την υποστήριξη στον κ.Μπάτζιο πρέπει να πω το εξής λίγες ώρες αφού έχει στεγνώσει το μελάνι του φύλλου αγώνος, που καταγράφει τα όσα απαράδεκτα και ποινικά κολάσιμα έγιναν 48 ώρες νωρίτερα, με πρωταγωνιστή έναν ακόμη συνάδελφο...

Και μιλώ για την επίθεση στον συνάδελφο Μάριο ζαφειρόπουλο που μαζί με το χθεσινό συμβάν έρχονται να ντουμπλαρίσουν, αν μου επιτρέπεται την έκφραση τα φαινόμενα βίας και απειθαρχίας.Μπορεί να επικρατήσουν πάλι οι συνήθεις δικαιολογίες περί τελευταίων αγωνιστικών,άγχους και άλλα πολλά σχετικά με αδικίες και κυνηγητό...αλλά να σας πώ κάτι... Όπως λέει και μια παροιμία ''Μονά ζυγά δικά μας..??''.
Τις απόψεις μου για τις ποινές,τις τιμωρίες και την εν γένει αντιμετώπιση τέτοιων εκφυλιστικών φαινομένων τις ξέρετε και έτσι δεν σκοπεύω να επεκταθώ άλλο.Θα κλείσω λέγοντας μόνο μια ρήση ενός μεγάλου στρατηλάτη και ηγέτη του οποίου η προτομή κοσμεί το έμβλημα του Σ.Δ.Π.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

''Ό,τι δεν λύεται κόπτεται.''
(κόβοντας το Γόρδιο Δεσμό)
Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.