Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Ομάδα Α1 ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς

Ποσειδώνας υψηλής κατηγορίας! Το έδειξε και το απέδειξε, νικώντας με 3-0 και «σφραγίζοντας» την παραμονή
Ο Ποσειδώνας ανήκει στη Α1 κατηγορία, το έδειξε και το απέδειξε ξεκάθαρα! Παίζοντας με ψυχή νίκησε με 3-0 και «σφράγισε» την παραμονή πέρα, για πέρα δίκαια επί του ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων, μια νίκη που σήμανε αυτόματα την παραμονή του Ποσειδώνα στην Α1 και τον υποβιβασμό του αντιπάλου.

Οι παίκτες του Φώτη Μαζουλουξή φάνηκαν πιο έτοιμοι για τις συνθήκες του παιχνιδιού, είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έφτασαν στη νίκη με 3-0.

Με μια πραγματικά πανέμορφη γκολάρα του Κουτρούλια στο 28′, ο Ποσειδώνας έκανε το 1-0, για να έρθει ο Συρόπουλος λίγο πριν την ανάπαυλα και να γράψει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από το 2ο προσωπικό τέρμα του Τόλη Συρόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Ποσειδώνα για την άριστη φιλοξενία τους, σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα μπαράζ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 3 ΠΑΟΚ ΚΥΜΙΝΩΝ-ΜΑΛΓΑΡΩΝ 0
Δοκάρι: Σουλιόπουλος(16΄)
Σκόρερ: Κουτρουλιάς (28΄),Συρόπουλος (43΄,65΄)
Διαιτησία: Λυμπούδης(Νικολαϊδης-Νατσιόπουλος)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ(Μαζουλουξής): Χατζόπουλος, Τασιούλας (90΄Κάκκαλος), Τσότσης, Φουρκιώτης, Πολυκάρποφ, Δεδούσης, Σουλιόπουλος (90’ Μπακιρτζής), Κουντουριώτης, Κουτρούλιας (77΄Τουνουσίδης), Συρόπουλος, Μπουμπάρης

ΠΑΟΚ(Αβραμίδης): Ιωαννίδης, Καρασαββίδης Χ.(46΄Δρούγκας), Μπαξιβάνης (77΄Καρασαββίδης Ι.), Μακρόπουλος, Μαρούκης, Γεωργιάδης, Καραμπάσης, Παππάς, Σάκκογλου, Γιαννακίδης (59΄Στεργιανός), Τσαναξής