Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ


Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου  έγραψε ιστορία σήμερα στο δημοτικό γήπεδο Ωραιοκάστρου, κερδίζοντας σε αγώνα μπαράζ την Μακεδονία Καλαμωτού και ανεβαίνει  για 1η φορά στην ιστορία του, στην Β΄ κατηγορία.


Η ομάδα του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου κράτησε το αήττητο της έδρα του, μετρώντας μαζί με του πρωταθλήματος, έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες(εντός έδρας) .

Οι δύο ομάδες  είχαν άγχος στο πρώτο ημίχρονο με λίγες ευκαιρίες αλλά με δυο δοκάρια για τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Στο δεύτερο ημίχρονο , ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου , απέβαλε το άγχος δημιούργησε ευκαιρίες και έβαλε δυο γκολ προ το τέλος της αναμέτρησης.  Με ένα γκολ του Κόντου στο 78΄και ένα του Ορφανίδη τρία λεπτά πριν το τέλος.

Τελικό αποτέλεσμα  ΔΑΣ Ωραιοκάστρου – Μακεδονία Καλαμωτού 2-0.
Συνολικά σε όλο το πρωτάθλημα η ομάδα μας κατέκτησε την δεύτερη προνομιούχο θέση και είχε δέκα (10) νίκες, πέντε (5) ισοπαλίες και μια(1) ήττα και τέρματα 31-11.
Εντύπωση έκανε  η παρουσία μικρών αθλητών της ακαδημίας του Συλλόγου μας , που συνόδευαν στο τερέν τις δυο ομάδες,  καθώς και πλήθος   του κόσμου, ο οποίος υπολογίζεται περίπου στους 300 φιλάθλους, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Ωραιοκάστρου, σ΄ αυτό το ματς-γιορτή. Οι μικροί αθλητές δεν σταμάτησαν στιγμή να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν από την κερκίδα , μαζί με τον γ.γ. Στέργιο Μπάτο και την έφορο ποδόσφαιρου Νουφριάδου Ιωάννα , ο αντιδήμαρχος  αθλητισμού κος Αταμιάν Πέτρος , ο Δημοτικός σύμβουλος κος Πολυχρονίδης Ανέστης και η Τοπική σύμβουλος κα Ίννου Στέλλα.


         Διαιτησία: Χανίδης (Συμεωνίδης-Κουφός)

ΔΑΣΩ (Μελλεγγέλης ) : Καζαντζής, Κούντης (Κοτσικάρης 60΄) , Σταματίου, Μπόγιας (Τσέλιος 88΄), Νουφριάδης, Μπεκιράι (C), Κόντος,  Ορφανίδης (Παπουνίδης 89΄), Χασιρτζόγλου, Στεφανίδης, Φαρμάκης.
       


 ΚΑΛΑΜΩΤΟ: Γκιζέλης, Μαλτέζος, Δημογλίδης, Μιχαηλίδης (Τριανταφυλλάς 10΄), Χατζής, Ιωαννίδης (Φόλας Κ. 63΄), Κουνόπουλος, Θεοδωρίδης (C), Φόλας Γ., Χαλκίδης (Κύρμος 77΄), Τζίτζικας