Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Ο προγραμματισμός των αγώνων

Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας υπενθυμίζεται στα σωματεία της ότι το μέτρο διεξαγωγής των αγώνων την ίδια ημέρα και ώρα, κατά την κρίση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, για τις ομάδες που έχουν το ίδιο βαθμολογικό ενδιαφέρον εφαρμόζεται, ήδη, σ’ όλες τις κατηγορίες με γνώμονα τον ισχύοντα βαθμολογικό πίνακα των ομάδων ανά όμιλο και κατηγορία. 


Σε περίπτωση που τα σωματεία χρησιμοποιούν το ίδιο γήπεδο και αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, πάντα κατά την κρίση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ένωσης και σύμφωνα με τη βαθμολογική κατάταξη των διαγωνιζόμενων ομάδων, επιλέγεται η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής των αγώνων.
Τα αιτήματα των σωματείων που είχαν υποβληθεί στην Ένωση ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ και όσα θα κατατεθούν εφεξής θα εξετάζονται κατά περίπτωση από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και οι ομάδες σ’ όλες τις κατηγορίες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα αγωνίζονται Σάββατο απόγευμα, Κυριακή πρωϊ και Κυριακή απόγευμα, προκριμένου οι αγώνες να στελεχώνονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο από τις συναρμόδιες Επιτροπές (Διαιτησίας, Παρατηρητών αγώνων, Υγειονομική).