Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

“Κλείδωσε” του Ελευθεριάδη στον ΠΑΟΚ!

Αποτέλεσμα εικόνας για θοδωρος ελευθεριαδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του talentabout.gr, ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης θα περάσει ξανά τις πύλες του ΠΑΟΚ, μετά από 7 χρόνια, αναλαμβάνοντας το πόστο του Υπεύθυνου Ακαδημιών. Ο πρώην διευθυντής ακαδημίας του Ολυμπιακού συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Ελευθεριάδης θα επέστρεφε στον δικέφαλο, κάτι που επιβεβαιώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην συνάντηση με τον Μίχελ. Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε την άνθιση των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ και γι΄αυτό αύξησε το μπάτζετ, αλλά και έδωσε το χρίσμα στον Λούμπος Μίχελ να ηγηθεί του πρότζεκτ. Ο Σλοβάκος συναντήθηκε με τον Ελευθεριάδη σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και μετά από τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις εκατέρωθεν, έδωσαν τα χέρια.

Η επιστροφή του Ελευθεριάδη στον ΠΑΟΚ δείχνει το πόσο ο πρόεδρος Ιβάν Σαββίδης θέλει να δημιουργήσει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες της Ευρώπης.

Το Who is Who του Θεόδωρου Ελευθεριάδη:

Ο Θοδωρής Ελευθεριάδης γεννήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 1969 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με τα τμήματα υποδομών.

Κατέγραψε συνολικά 150 συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής ομάδων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (Αστέρας Αμπελοκήπων, Καλαμάτα, Εράνη Φιλιατρών, Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας, ΑΕ Αμπελοκήπων) από το 1989 έως το 1996. Διετέλεσε Διευθυντής Τεχνικών Λειτουργιών ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη στον Οργανισμό “ΑΘΗΝΑ 2004”.

Εργάστηκε σε αθλητικά σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης ως καθηγητής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και ήταν υπεύθυνος σε μια σειρά ειδικών εκδόσεων (έντυπων και οπτικοακουστικών) για θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ακαδημίες Δήμων και ερασιτεχνικούς συλλόγους ποδοσφαίρου (1994-2000). Εργάστηκε στην ΠΑΕ Ηρακλής στις ακαδημίες (2000-2005) και στην επαγγελματική ομάδα ως γυμναστής (2005-2007). Την περίοδο 2007-2010 εργάστηκε ως Υπεύθυνος Ακαδημιών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προπονώντας και την U20 για δύο χρόνια.

Στις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου εργάστηκε ως συνεργάτης του κ. Γ. Γεωργιάδη στην Εθνική Ελπίδων από το Νοέμβριο του 2011 και συνέχισε ως συνεργάτης του κ. Κ. Τσάνα στην ίδια ομάδα. Ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, στην οποία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 2η θέση. Παράλληλα, υπήρξε για 2 χρονιές (2012-2014) προπονητής της νεοσύστατης U15