Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Φωτογραφία του χρήστη Ακαδημια Ποδοσφαιρου Ελλησποντος Κριθιας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΩΣ ΤΗΝ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Φωτογραφία του χρήστη Ακαδημια Ποδοσφαιρου Ελλησποντος Κριθιας.
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΑΚΗΣ ΦΥΣΣΑΣ , ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΟ ΤΟΥ 2004 ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Φωτογραφία του χρήστη Ακαδημια Ποδοσφαιρου Ελλησποντος Κριθιας.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΝΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ κ. ΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6975871780