Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Φιλικός αγώνας Επίλεκτων Α1 κατηγορίας – Α’ κατηγορίας
Με πρωτοβουλία της ΕΠΣ Μακεδονίας και σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης και το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 και ώρα 17.00 στο γήπεδο Μακεδονικού θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Επίλεκτων ποδοσφαιριστών Α1 κατηγορίας» – «Επίλεκτων ποδοσφαιριστών Α’ κατηγορίας» για φιλανθρωπικό σκοπό.


Τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Α1 κατηγορίας θα επιλέξουν οι προπονητές των ομάδων που προηγούνται στο βαθμολογικό πίνακα της Α1, Ιερόθεος Γιαμουρίδης (Μακεδονικός) και Κώστας Γιότκος (Θερμαϊκός Θέρμης) σε συνεργασία με τους προπονητές των υπολοίπων ομάδων.
Θα επιλεγούν δύο ποδοσφαιριστές υποχρεωτικά από κάθε ομάδα της Α1 κατηγορίας.
Τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Α’ κατηγορίας θα επιλέξουν οι προπονητές των ομάδων που προηγούνται στους βαθμολογικούς πίνακες των τεσσάρων ομίλων της Α’, Ανέστης Τσιτενίδης (ΠΑΟ Κουφαλίων), Χρήστος Ζήφκας (Ακρίτες Συκεών), Γιώργος Αμανατίδης (Αναγέννηση Επανομής) και Ευάγγελος Μαυροβουνιώτης (Κεραυνός Κολχικού) σε συνεργασία με τους προπονητές των υπολοίπων ομάδων που συμμετέχουν και στους τέσσερις ομίλους.

Θα επιλεγούν υποχρεωτικά οκτώ ποδοσφαιριστές από κάθε όμιλο της Α’ κατηγορίας.
Καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων, εφόσον επιθυμούν, να περάσουν από τα γραφεία της Ένωσης (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος) προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια για τον παραπάνω αγώνα, ενώ οι ακαδημίες όλων των σωματείων της Ένωσης θα εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο.
Οι εισπράξεις από την εκδήλωση, κατόπιν απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα δοθούν σε κάποιο ίδρυμα.