Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Παραμένη "ζωντανός" ο Ιάσων

AUGI
Με γκολ του Γιώργου Σταμπουλή στις καθυστερήσεις ο Ιάσων Αυγής, κατάφερε να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας από τα Κύμινα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

KYMINA
Ένα γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι Κυμινιώτες, θεωρώντας πως υπάρχει φάουλ στην αρχή της φάσης, πριν ο Σπύρος Κωνσταντίνου δώσει πάσα «πάρε-βάλε» στον Σταμπουλή, στο ύψος του πέναλτι.

Γενικά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός Κυμίνων ήταν αυτός που στο πρώτο μισάωρο είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να ελέγχει το παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ με τον Καλίν Ιβάνοφ αλλά έχοντας και ένα ακυρωθέν γκολ με τον Θεοδωρίδη, ύστερα από ασίστ του Ιβάνοφ. Ένα γκολ που ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη οφ σάιντ.

Στο πρώτο μέρος, πάντως, η Αυγή ανέβηκε μετά το μισάωρο, ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Γκιάλη, ο οποίος μετά από προσωπική προσπάθεια του Σταμπουλή, βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή και με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μουρμούρα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι εξέφρασαν και αυτοί τα παράπονα τους σε μια αμφισβητούμενη φάση που δόθηκε φάουλ, θεωρώντας πως η παράβαση έγινε εντός περιοχής.

Με αυτά και με αυτά, στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκου Σακκελαρίδη κυνήγησε την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο λεπτό και έφτασε σε αυτήν με το γκολ του Σταμπουλή. Οι γηπεδούχοι πάντως θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και νωρίτερα ένα γκολ, ωστόσο στη διπλή ευκαιρία που έβγαλαν, το σουτ του Ανδρεάδη χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά του σουτ του Ανεστίδη, βρήκε πάνω στα σώματα.

Το παιχνίδι πάντως τελείωσε με παράπονα και των δύο ομάδων, αλλά κυρίως των φιλοξενούμενων, σχετικά με τη φάση του ακυρωθέν γκολ αλλά και τη φάση της ισοφάρισης. Βέβαια, η αλήθεια σίγουρα κρύβεται στο replay, εκεί όπου θα μπορούν να βγουν τα σωστά συμπεράσματα τόσο για τη περίπτωση πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι αλλά και για τις δύο περιπτώσεις των φιλοξενούμενων.

Η ουσία είναι, ότι ο Ολυμπιακός Κυμίνων έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνος τρίτος στο βαθμολογικό πίνακα, την ίδια στιγμή όπου η Αυγή συνεχίζει τον δικό της αγώνα για παραμονή και συγκεκριμένα, μια θέση στη ζώνη του πλεονεκτήματος.

 Διαιτησία: Βουρνέλης (Τσιότσιος-Μερκενίδης Α.)

ΑΥΓΗ: Χατζηδάκης, Μαυροβουνιώτης, Ανδρεάδης, Καπρίλης, Πόπτσης, Γκιάλης, Κωνσταντίνου, Όρκας, Σταμπουλής, Ανεστίδης, Μακρής
ΚΥΜΙΝΑ: Μουρμούρας, Γαβανάς, Τζαφάι, Πολιανίδης, Σεϊζης, Αυγέρος, Παντελίδης, Σαββαϊδης, Θεοδωρίδης, Ιβάνοφ, Τζήμας
epsm24