Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο αθλητισμός ενώνει!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για stathis1963@hotmail.com
Είναι γεγονός ότι τα δύο φύλα είχαν άνιση μεταχείριση όλη τη διάρκεια της ιστορικής διαδρομής του ανθρώπινου γένους. Στο παρελθόν οι γυναίκες  εκτός από μερικές περιπτώσεις  δεν συμμετείχαν στην πολιτική, στην οικονομία, στις επιστήμες, στην τέχνη, στη λογοτεχνία.

Gallery item 1
Ο ίδιος «κανόνας» ίσχυε και για τον αθλητισμό. Η πρόοδος των γυναικών στον τομέα αυτό ήταν αργή, αφού ο αθλητισμός υπήρξε πάντα προνομιακό πεδίο δράσης των ανδρών.Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε φίλοι μου αγαπημένοι δεν θα μπορούσε να σταθεί επ ουδενί στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε.
Gallery item 1
Έτσι λοιπόν φτάσαμε στο σημείο όπου σε ότι αφορά την συμμετοχή στον αθλητισμό τα δύο φύλα έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.Αυτό όπως είναι λογικό μας κάνει εμάς τους άνδρες ιδιαίτερα χαρούμενους και βέβαια δεν είναι η ώρα για να γίνει μια ανάλυση πάνω σε αυτό το θέμα!!!
Gallery item 1
Εν κατακλείδι στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας την συμμετοχή όλο και περισσότερων γυναικών στον αθλητισμό και θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ούτως ώστε το ποδόσφαιρο να γίνει ακόμη πιο ελκυστικό γι αυτές και να κατακλύσουν την νέα περίοδο όλα τα γήπεδα είτε σε αυτά θα αγωνίζονται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά σωματεία.  
Gallery item 1