Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

"Πολύ σκληρός για να πεθάνει"

iraklis
Το 2ο δώρο μέσα στη χρονιά κάνει στον Μακεδονικό ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, κερδίζοντας ισάριθμες φορές τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Νίκου Παπανώτα με το παρθενικό γκολ του Πάρη Ανδριόπουλου με τη φανέλα του Ηρακλή, κατάφερε να πάρει τη 2η συνεχόμενη νίκη και ουσιαστικά να δείξει… χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, την στιγμή όπου έδειχνε να παίρνει την κατιούσα.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ακυρωθέν γκολ, με τον Σάββα Αθανασιάδη να «πιάνεται» σε αντικανονική θέση την ώρα που δέχεται τη μπάλα και πριν σκοράρει, όπως επίσης και ο Δημήτρης Φοινικόπουλος στην επανάληψη, του οποίου το γκολ ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Λίγο αργότερα σημειώθηκε το γκολ του Πάρη Ανδριόπουλου, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Παλαβράκη και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Ένα ντέρμπι βέβαια όπου διεξήχθη μπροστά στα μάτια λιγοστών φιλάθλων και αυτό είναι το αρνητικό. Πλέον, αναφορικά με το βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο ανταγωνιστής του Θερμαϊκού, Μακεδονικός, έχει την ευκαιρία αύριο, με δική του νίκη, να περάσει στη κορυφή και να πάρει διαφορά δύο βαθμών.
Διαιτησία: Στραντζαλίδης (Πάτρας – Τασόπουλος)
Ηρακλής Αμπελοκήπων (Ν. Παπανώτας): Νιάνιος, Σαμανίδης, Σπάσης, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Μισαηλίδης, Τσεκερίδης (67’ Γλεντής), Αθανασιάδης Σ. (89’ Δεκάκης), Σακκαλής, Ανδριόπουλος, Αθανασιάδης Χ. (55’ Μπετσάκος)

Θερμαϊκός Θέρμης (Γ. Παγώνης): Παλαβράκης, Μαυρομάτης, Τσούκλης, Κολώνης, Φάκκας, Παπαναστασίου, Φωτιάδης (67’ Σαράφογλου), Διαμαντίδης, Μπαλασάς (64’ Παπαδόπουλος), Σιαντρόπουλος, Φοινικόπουλος (63’ Τσερκέζης)
ΠΗΓΗ:EPSM24