Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα οι Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά

Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.
Το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου δημοτικού σχολείου Πολίχνης ο σύλλογος μας πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μέσα σε οικογενειακό κλίμα. 

Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δεμουρτζίδης Δημήτρης, ο πρόεδρος της Ίρις Γιαννουλίδης Στέφανος, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Λαζαρίδης Σάκης, και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Αθάνατος Δημήτρης. 
Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος των Λύκων κ.Πόζογλου Φώτης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση καθώς και τους χορηγούς - υποστηρικτές του συλλόγου για την πολύτιμη βοήθεια τους.
Με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο βραβεύτηκαν απο τον σύλλογο μας οι Σαλπιγγίδης Δημήτρης, Αργυρόπουλος Παναγιώτης, Πλατάκης Μάνθος και Κώστας Γεωργιάδης.
Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.
Βραβεία έλαβαν και οι αριστούχοι μαθητές που κατάφεραν να συνδυάσουν σχολείο και αθλητισμό. 
Κάθε τμήμα έτυχε το φλουρί του με δώρα αθλητικού υλικού.
Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.Φωτογραφία του Λύκοι Δήμου Παύλου Μελά.