Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας
Από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι λόγω της επιχείρησης απομάκρυνσης – απενεργοποίησης ανευρεθείσας βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην περιοχή Κορδελιού την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 από τις 10.00 το πρωϊ μέχρι το πέρας αυτής, τα σωματεία που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις την ίδια ημέρα και οι συντελεστές των αγώνων (διαιτητές,
παρατηρητές και υπεύθυνοι α’ βοηθειών) και έχουν υποχρέωση να μετακινηθούν από το κέντρο της πόλης προς τη δυτική περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης και από τη δυτική περιοχή προς το κέντρο της πόλης θα πρέπει να ξεκινήσουν για τον προορισμό τους στα γήπεδα τουλάχιστον δύο (2) ώρες νωρίτερα πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης των αγώνων τους.
Σε περίπτωση που τα σωματεία ή οι συντελεστές των αγώνων αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της μετάβασής τους στα γήπεδα, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις κρατικές αρχές που είναι υπεύθυνες για την επιχείρηση (Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – τηλ. 2311 805300, Αστυνομία, Άμεση δράση, Τροχαία), προκειμένου να λάβουν οδηγίες για την χωρίς προβλήματα μετακίνησή τους.