Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ:"Δεν υπάρχει λόγος αναβολής"

dafni
«Σήμερα (μία εργάσιμη ημέρα μετά την ανακοίνωση του προγράμματος των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ, άρα και εμπρόθεσμα) η ομάδα μας Μ.Α.Ο. Δαφνη Ευεγγελισμού έκανε ένσταση στην άδικη απόφαση της ΕΠΣΜ για αναβολή του αγώνα μεταξύ Διγενή Κρυονερίου-Δάφνης Ευαγγελισμού.
Μετά από ενδελεχή μελέτη και έλεγχο του ΚΑΠ και των άρθρων που αναφέρονται στην μη τέλεση ή αναβολή των αγώνων, διαπιστώσαμε ότι δεν συντρέχει καμία από τις προϋποθέσεις για την αναβολή του εν λόγω αγώνα. Συμμεριζόμαστε την ομάδα του Διγενή Κρυονερίου και καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια που προκλήθηκαν από μερίδα ανθρώπων στο γήπεδο του ΜΑΣ ΣΤΙΒΟΥ και την απαράδεκτη συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας, τον τραυματισμό και προπυλακισμό των ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ποδοσφαιριστών και όσων ακολούθησαν.

Θα πρέπει επιτέλους να παρθούν ριζοσπαστικες και σκληρές αποφάσεις για τους υπεύθυνους αυτών των γεγονότων, ωστε να εξαλειφθούν αυτές οι ΒΑΡΒΑΡΕΣ εικόνες από τα γήπεδα. Θα πρέπει όμως να συλλογιστούμε ότι οι κανόνες είναι για ΟΛΟΥΣ ίδιοι. Οπότε όπως προαναφέραμε σύμφωνα με το ΚΑΠ της ΕΠΟ (με το οποίο συμβαδίζει και συμμορφώνεται και η ΕΠΣΜ) δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής του αγώνα και θα πρέπει η ΕΠΣΜ να πράξει ορθά και να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις σχετικα με την ορθή διεξαγωγή του αγώνα εντός του Σαββατο-Κύριακου. Ευελπιστούμε όλα να κυλίσουν εντός της νομιμότητας…

Εκ της Διοίκησης της Μ.Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ»