Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ:"Γιατί μας αδικείται;"

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλησποντος μαδυτου
<<Με μεγάλη μας λύπη, για άλλη μια φορά, βιώνουμε μία αστεία αναβολή του αγώνα της ομάδας μας, ως γηπεδούχου. Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής, του 5ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, έπρεπε να γίνει ο αγώνας Ελλήσποντος Μαδύτου – Εθνικός Σοχού (ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα στις 2 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα). Η Ε.Π.Σ.Μ. όμως, ανέβαλε το παιχνίδι μας ως γηπεδούχου, αυτήν την φορά, λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Είναι η πέμπτη φορά φέτος που θεωρούμε ότι αδικούμαστε από τον ορισμό των αγώνων της Ε.Π.Σ.Μ. και πιστεύουμε πλέον ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός. Συγκεκριμένα:

1) Αναβλήθηκε ο εντός έδρας αγώνας μας στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στον Βρασίδα Βρασνών, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας θα συμμετείχαν σε χορευτικό φεστιβάλ!!!

2) Η Ένωση όρισε στις 2/10/2016 τον αγώνα μας με τον Διγενή Κρυονερίου, στις 5/10/2016 τον αγώνα μας με τον Βρασίδα Βρασνών και στις 8/10/2016 τον αγώνα μας με τον Μεγ. Αλέξανδρο Ν. Απολλωνίας, δηλαδή σε 6 μέρες 3 παιχνίδια.

3) Η Ένωση όρισε το πρώτο μακρινότερο χιλιομετρικά εκτός έδρας παιχνίδι μας, στην Όσσα, Κυριακή πρωϊ στις 11.30π.μ.

4) Η Ένωση όρισε το δεύτερο  μακρινότερο χιλιομετρικά εκτός έδρας παιχνίδι μας, στο Κρυονέρι , Κυριακή πρωϊ 11.30π.μ.

5) Η Ένωση αποφάσισε να αναβάλει το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Εθνικό Σοχού, λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη του Σοχού, με πρόθεση να το ορίσει εμβόλιμα, την Τετάρτη 01/03/2017, μία ημέρα εργάσιμη και κατά την οποία θα είναι δύσκολο να συμπληρωθεί η εντεκάδα της ομάδας μας.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γνωρίζετε φυσικά στην Ε.Π.ΣΜ. ότι εμείς ποτέ δεν απασχολήσαμε την Ένωση για πειθαρχικούς λόγους και όσο αφορά στην φιλοξενία μας, αναφέρεται από όλους τους  αντιπάλους μας και τους διαιτητές, που έχουν έρθει στο γήπεδο της Νέας Μαδύτου. Έχει γίνει τα τελευταία χρόνια μεγάλη προσπάθεια από το Δ.Σ. του Ελλησπόντου να παρουσιαστεί μια οργανωμένη ομάδα, με άρτιες εγκαταστάσεις, τμήματα υποδομής, και μια ομάδα η οποία στηρίζεται κατά κύριο λόγο στα δικά της παιδιά. Δυστυχώς, κύριοι, βλέπουμε ότι όλη αυτή η προσπάθεια πέφτει στο κενό, και δεν υπάρχει άλλη δύναμη να συνεχιστεί ούτε από τα μέλη του Δ.Σ., ούτε από τους αθλητές μας. Θα ήταν εντιμότερο, εφόσον σας ενοχλούμε να μας το πείτε ξεκάθαρα.

Y.Γ.Αφού η ανακοίνωση της Ενωσης ήταν ότι θα διεξαχθούν κανονικά όλοι οι αγώνες το τρίημερο,γιατί εξαίρεθηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι?>>

ΤΟ Δ.Σ.

Α.Σ. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ