Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΤΜ ΣΤΗΝ ΞΥΛΟΠΟΛΗ


anatinaxan-olokliro-ktirio-ston-lagkada-gia-na-klepsoun-atm
Στην εξιχνίαση χρηματικού ποσού από Α.Τ.Μ., η οποία έλαβε χώρα ξημερώματα της 01-06-2016, στην περιοχή της Ξυλούποληςhttps://3.bp.blogspot.com/-4rgWFdxy_kY/V06yPDW62SI/AAAAAAAEI-k/iisAyUZcZ3gkO7CeI6IxzbLYJKL278l_QCLcB/s1600/anatinaxan-olokliro-ktirio-ston-lagkada-gia-na-klepsoun-atm.jpg, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις αλλοδαποί ηλικίας 34, 32 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, έκρηξη και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Οι τρεις άνδρες, αφού παραβίασαν την πόρτα κτηρίου , όπου στεγάζεται τα ΚΕΠ της περιοχής, διάνοιξαν Α.Τ.Μ., το οποίο βρισκόταν εγκατεστημένο στον ίδιο χώρο, προκαλώντας έκρηξη με τη χρήση αερίου.

Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των (26.700) ευρώ, ενώ από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο κτήριο.

Οι δύο εκ των δραστών (ο 34χρονος και ο 32χρονος) είναι έγκλειστοι σε Καταστήματα Κράτησης της χώρας, καθώς συνελήφθησαν την 14-10-2016, στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για «Συμμορία» και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί αρμοδίως.

thestival.gr