Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Ρε τον "φυλαρούχα".....


Γραμμένος, Ελευθεριάδης, ξεχάστε τους. Δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΠΟ στις προσεχείς εκλογές. Η ΠΔΕ θα περάσει ειδική διάταξη στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ που θα απαγορεύει στους προέδρους των ΕΠΣ να θέτουν υποψηφιότητα για την προεδρία. Ο πρόεδρος θα είναι απ' έξω, πιθανότατα επιλογή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που θα αποκτήσει μεγάλη δύναμη στην ΕΠΟ με την αύξηση των ψήφων.

Ναι, θα μου πεις, θα πρέπει όμως οι ίδιοι οι πρόεδροι των ενώσεων να το εγκρίνουν στην ΓΣ. Μπορούν να καταψηφίσουν και οι εκλογές να γίνουν με τους τωρινούς όρους, βάσει του ισχύοντος καταστατικού. Κρατάνε, στην κυριολεξία, το δικό τους μέλλον και την τύχη των ενώσεων στα χέρια τους. Κι, όμως, θα τα ψηφίσουν. Όλα. Με τον κίνδυνο διοικητικά, να ψοφήσουν. Ας ρωτήσουν κι αυτοί τον καθρέπτη, τί να πω.

Ποιον θα επιλέξουν για πρόεδρο στην ΕΠΟ; Ποιος θα είναι ο επόμενος τυχερός που θα λοιδωρηθεί από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και θα του ρίξουν τις ευθύνες για όλα τα δεινά του ποδοσφαίρου, όπως ακριβώς έγινε και με τους τέσσερις προηγούμενους; Δεν ξέρω ποιός πλεύρισε ποιον, πότε ακριβώς επήλθε ο γάμος, αλλά είμαι σε θέση να σου αποκαλύψω ότι οι σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ιβάν Σαββίδη δεν είναι όπως το πρόσφατο παρελθόν. Οι δυο τους τα είπαν, συμπαίραναν ότι μόνο αυτοί είναι που βγάζουν από την τσέπη τους λεφτά και αποφάσισαν να συμμαχήσουν εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ τον ερχόμενο Μάιο ή, όποτε τελικά αυτές γίνουν. Θα πάνε μαζί γιατί ως αντίπαλοι θα ξοδέψουν άσκοπα ακόμα περισσότερα. Τα δυο μεγάλα λιμάνια, ενώθηκαν. Γκέγκε.

Γραμμένος και Ελευθεριάδης κάνουν πλέον την καλλίτερη παρέα. Ορισμένοι ξυπνάτε πριν είναι αργά. Το γύρισε Τούμπα, ο Ιβάν. Αντίπαλος είναι πλέον μόνον ο Μελισσανίδης λόγω του ΟΠΑΠ, ο οποίος σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του στις εκλογές. Ο Αλαφούζος, ΣΚΑΪ. Αρκετά.

ΥΓ: Καλή Χρονιά!

Ο Φυλαρούχας
flogasport.net