Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Σήμερα η κοπή πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών


Γίνεται γνωστό ότι σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας
Στην ετήσια αυτή εκδήλωση θα κοπεί η πίτα, θα μοιραστούν τα πιτάκια (σ'ένα θα υπάρχει τυχερό νόμισμα) και θα γίνει η κλήρωση των ρολογιών χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών.
Επίσης θα τιμηθούν μη εν ενεργεία διαιτητές και πρόσφατα αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση όπως οι Λάζαρος Ταταρίδης, Γεώργιος Λιαχούδης, Αβραάμ Σακιζλόγλου, Γεώργιος Καπουτζής, Δημήτριος Κουρουλής και Τριαντάφυλλος Γκέρτσιος. Μετά το πέρα της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η δεξίωση.

Υπενθυμίζεται ότι τη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 και με ώρα προσέλευσης από τις 10:30 το βράδυ θα γίνει ο ετήσιος χορός του Συνδέσμου στο κέντρο STAGE LIVE. Οι προσκλήσεις του χορού διατίθενται ήδη από τη Γραμματεία του Συνδέσμου και καλούνται οι διαιτητές να τις προμηθεύονται.

Οι καθιερωμένες επιμορφωτικές συγκεντρώσεις της ΕΔ/ΕΠΣΜ στην αίθουσα του Συνδέσμου θα επαναρχίσουν, πρώτα ο Θεός, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ. ύστερα από τη μεγάλη διακοπή εξαιτίας των εορτών και του καιρού