Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Θρίαμβος Παρθενίου: «Απαιτούμε να μην μας σφυρίξει

Αποτέλεσμα εικόνας για θριαμβος παρθενιου
Άν και η ομάδα μας ουδέποτε είχε τις κατάλληλες <<δημόσιες σχέσεις>> με την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων ποτέ δεν ασχολήθηκε με τις αποφάσεις των διαιτητών..Η νοοτροπία του Θριάμβου είναι καθαρά να αναδείξει το άθλημα, παίζοντας ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και για αυτό σε κάθε αγωνιστική κερδίζουμε την εκτίμηση των αντιπάλων μας.. Αυτό που συνέβει σήμερα όμως δεν έχει προηγούμενο..
Ο <<κύριος>> Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, διαιτητής του γειτονικού ντέρμπι με αντίπαλο τον Μακεδονικό Μοναστηρίου, έκανε τα αδύνατα-δυνατα προκειμένου να αναδειχθεί πρωταγωνιστής του αγώνα, αρνητικός φυσικά..Ο συγκεκριμένος <<κύριος>> λοιπόν θέλησε να γράψει το όνομα του με μαύρα γράμματα στην ιστορία του ποδοσφαίρου καθώς κατόρθωσε να δώσει φάουλ εκτός περιοχής, σε παράβαση που έγινε μισό μέτρο έξω από την μικρή περιοχή!!Στο 75′ και ενώ το σκόρ ήταν 1-2 υπέρ της ομάδας μας  έδειξε την άσπρη βούλα και έδωσε λανθασμένα κίτρινη κάρτα στον αντίπαλο τερματοφύλακα που ανέτρεψε τον επιθετικό της ομάδας μας με το νούμερο 8 και ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.. Λίγα λεπτά αργότερα αποφάσισε να πάρει πίσω την απόφαση του και να υποδείξει φάουλ πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής!!! Σε μία κίνηση απόγνωσης οι ποδοσφαιριστές μας κατευθύνθηκαν προς τον πρώτο βοηθό, ο οποίος όμως διαβεβαίωνε ότι η παράβαση έγινε εντός περιοχής.. Φυσικά ο διαιτητής ήταν ανένδοτος και το παιχνίδι συνεχίστηκε με φάουλ εκτός περιοχής σαν να μη συνέβει τίποτα.. Επίσης στη συνέχεια σφύριζε συνεχώς υπέρ της ομάδας μας σε μία ένδειξη μετανοιας και ενοχής..Στο πρώτο ημίχρονο σφύριξε ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση της ομάδας μας ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα επέτρεψε μονομερώς το αντιαθλητικό παιχνίδι..Η τύχη φυσικά ήταν με το μέρος του καθώς αν υπήρχε κάμερα στο γήπεδο θα γινόταν για πολλές ημέρες περίγελος σε όλη την Ελλάδα.. ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ από την ΕΠΣΜ να μην ξανασφυριξει ο συγκεκριμένος τύπος αγώνα της ομάδας μας και επίσης ΑΠΑΙΤΟΎΜΕ το 50-50 σε όλους τους αγώνες με κανονικούς διαιτητές και όχι υπέρβαρους και 50αρηδες που έρχονται για να κάνουν την πλάκα τους..

ΥΓ: Κάθε χρόνο μειώνεται δραματικά ο αριθμός των ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ..Εν καιρώ κρίσης και ενώ οι περισσότερες ομάδες διαλύονται, ο Θρίαμβος ξεκίνησε ξανά τη λειτουργία του και το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.. Δυστυχώς για αυτό το δυσμοιρο άθλημα το οποίο γελοιοποίησε σήμερα ο Κωνσταντινίδης, αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα σε μερικά χρόνια θα «σβήσουν» όλες οι ομάδες από αγανάκτηση..»