Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Χωρίς επιμορφωτικό σεμινάριο σήμερα


Γίνεται γνωστό ότι την ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί η επανέναρξη των καθιερωμένων επιμορφωτικών συγκεντρώσεων της Δευτέρας από την ΕΔ/ΕΠΣΜ, στην αίθουσα του Συνδέσμου, εξαιτίας του ότι δεν θα υπάρξει ουσιαστική αγωνιστική δραστηριότητα το Σαββατοκύριακο (αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες παιδικών και ανδρικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ), αλλά και της ετήσιας εορτής της ΕΠΣ Μακεδονίας που γίνει στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ και ώρα 7 μ.μ.

Τα γραφεία του Συνδέσμου θα λειτουργούν κανονικά το πρωΐ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2017 και καλούνται οι διαιτητές να περνούν από τη Γραμματεία αφενός να τακτοποιούνται οικονομικά και αφετέρου να προμηθεύονται τις προσκλήσεις τους για τον ετήσιο χορό που θα γίνει τη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 στο κέντρο Stage Live. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ΔΕΝ θ' ανοίξουν τα γραφεία του Συνδέσμου λόγω της ετήσιας εορτής της ΕΠΣΜ. 
Καλούνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι διαιτητές και οι βοηθοί αξιολογημένοι και μη, παλαιοί και νέοι να είναι παρόντες στην εκδήλωση της ΕΠΣΜ. 
Υπενθυμίζεται τέλος ότι η κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου θα γίνει τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 8:30 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδέσμου