Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016

Γραμμένος: «Έτοιμος για τις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε κι αν γίνουν»

Γραμμένος: «Έτοιμος για τις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε κι αν γίνουν»
Την πίστη του πως η νίκη στις εκλογές της ΕΠΟ απλώς αναβλήθηκε διατράνωσε ο Βαγγέλης Γραμμένος. 

Ο επικεφαλής της κίνησης που συγκεντρώνει την πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών Ενώσεων έχει αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην ΕΟΕ.
 Μια απόφαση που έχει ως στόχο να επιβεβαιώσει τη δυναμική που διαθέτει η παράταξή του και να δείξει εμπράκτως ότι διατηρεί ακόμα πλειοψηφικό ρεύμα. 

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν προγραμματίστηκε συνάντηση την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, όπου παρευρέθηκαν συνολικά 31 Ενώσεις, συν αυτή της Ημαθίας που δεν έχει ακόμα επίσημη διοίκηση. Συγκεκριμένα στο «Μακεδονία Παλλάς» εκπροσωπήθηκαν οι ΕΠΣ: 

Σερρών, Αθηνών, Δωδεκανήσου, Ευρυτανίας, Χαλκιδικής, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Αιτωλοακαρνανίας, Αν. Αττικής, Άρτας, Γρεβενών, Σάμου, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Σάλας, Καστοριάς, Δράμας, Αργολίδας, Αχαΐας, Μακεδονίας, Ξάνθης, Σάμου, Πέλλας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Ζακύνθου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κοζάνης και Κιλκίς. 

Όσο για τον ίδιο τον Βαγγέλη Γραμμένο, έδωσε το στίγμα της βεβαιότητάς του για επικράτηση, λέγοντας μεταξύ άλλων στην ομιλία του: «Σε αυτό το διάστημα δεν έχει καμιά αξία να κάνει κανείς αναφορά στο παρελθόν και να αναζητήσει λόγους και αιτίες που απέτρεψαν μια, όπως έδειχναν τα πράγματα, μεγάλη νίκη της δικής μας παράταξης. Εγώ είμαι έτοιμος για τις εκλογές όποτε και αν γίνουν».