Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση-καταγγελία του Ελλήσποντου Κριθιάς

Αποτέλεσμα εικόνας για ελλησποντος κριθιας
«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Αυτό που κάνετε σε ένα σωματείο είναι άδικο, επικίνδυνο και προκλητικό.

Δεν ξέρουμε αν το κάνετε από άγνοια, ανικανότητα ή δόλο, αλλά όπως και να το κάνετε, προκαλείτε τα όρια ανοχής ενός ολόκληρου χωριού, χωρίς ίχνος ντροπής και ευθύνης.

Διοργανώνετε ένα πρωτάθλημα που πρωταγωνιστές θέλετε να είστε εσείς και οι απεσταλμένοι σας (διαιτητές). Δεν σέβεστε τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων σε ένα σωματείο πεντακάθαρο αγωνιστικά και οικονομικά.

Τιμωρείτε την έδρα χωρίς να απολογηθούμε γιατί μας καλείτε σε e-mailκαι τηλέφωνα που δεν υπάρχουν όταν σε άλλα γήπεδα γίνονται χειρότερα και απλά χαϊδεύετε πλάτες.

Αλλοιώνεται το αποτέλεσμα της ομάδας μας συνεχόμενα με λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις (υπάρχουν αποδείξεις). Επιβαρύνεται οικονομικά την ομάδα μας στέλνοντας την αγωνιστική εξορία δίχως να υπάρχει διαμαρτυρία από την αντίπαλη ομάδα.

Μας ζημιώνετε οικονομικά και ψυχολογικά και σωματικά. Είστε υπεύθυνοι για την συμπεριφορά και την αγανάκτηση του φίλαθλου κόσμου, κάνετε κατάχρηση εξουσίας και παραβιάζετε το καθήκον σας παίρνοντας παράτυπες αποφάσεις εις βάρος μας.

Κύροι της ΕΠΣΜ, το μοναδικό πράγμα που καταφέρατε, είναι να μας πεισμώσετε περισσότερο και να είστε σίγουροι ότι εμείς θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και εσάς. Εμείς έχουμε μάθει να κερδίζουμε εκεί που παίζεται το ποδόσφαιρο (γήπεδο). Σοβαρευτείτε και σεβαστείτε την ιστορία μας και τον αγώνα μας πριν είναι αργά».