Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Κρατάει την τύχη στα χέρια του ο ΠΑΟΚ

Livescore: ΟΣΦΠ-Γιούνγκ Μπόις (22:05), νίκη στο φινάλε για ΠΑΟΚ που... βλέπει πρόκριση
Το διπλό του ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία σε συνδυασμό με την νίκη της Σλόβαν Λίμπερετς επί της Καραμπάχ δίνει στον Δικέφαλο του Βορρά το δικαίωμα να κρατά την τύχη στα χέρια του!

O ΠΑΟΚ έκανε την μισή δουλειά και με το απίστευτο διπλό στην Φλωρεντία έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, και πλέον έχει την κατάσταση στα χέρια του για το εισιτήριο για τους «32».
Ο Δικέφαλος του Βορρά πλέον χρειάζεται νίκη στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική επί της Σλόβαν Λίμπερετς και να μην κερδίσει η Καραμπάχ την Φιορεντίνα την τελευταία αγωνιστική στο Μπακού.
Σε περίπτωση που τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Καραμπάχ κερδίσουν, τότε δημιουργείται τριπλή ισοβαθμία στους 10 βαθμούς που φέρνει τους Αζέρους δεδομένα στην πρώτη θέση (θα έχουν 9 βαθμούς στα ματς μεταξύ των τριών ομάδων που θα ισοβαθμίσουν), ενώ ο ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα θα παίξουν την πρόκριση στην διαφορά γκολ, αφού αμφότεροι θα έχουν 4 βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Σε κανένα πάντως σενάριο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προκριθεί ως πρώτος αλλά μόνο ως δεύτερος!
Αν τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Καραμπάχ φέρουν ισοπαλία, τότε οι Αζέροι έχουν προβάδισμα στην ισοβαθμία, αφού έχουν κερδίσει και τα δύο ματς με την ελληνική ομάδα, ενώ σε υπάρχει και ακραίο σενάριο τριπλής ισοβαθμίας στους 7 πόντους.
Αυτό θα συμβεί, αν η Σλόβαν κερδίσει στην Τούμπα και η Φιορεντίνα κερδίσει μέσα στο Μπακού. Σε αυτό το σενάριο τριπλής ισοβαθμίας, ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει τελευταίος και η πρόκριση θα πάει στην Σλόβαν Λίμπερετς!
Αναλυτικά η βαθμολογία του 10ου ομίλου
1. Φιορεντίνα 10 (13-5)
2. Καραμπάχ 7 (6-10)
3. ΠΑΟΚ 7 (5-6)
4. Σλόβαν Λίμπερετς 4 (7-10)