Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

"Αυτοί που έφεραν την επιτροπεία θα μείνουν για πάντα στο σκοτάδι"

"Αυτοί που έφεραν την επιτροπεία θα μείνουν για πάντα στο σκοτάδι"
Με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε το μέλος της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Γιάννης Τσαχειλίδης η παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου, «Επιστροφή στο Ποδόσφαιρο» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη συμπαράστασή της στα υπό παραίτηση μέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το νέο χτύπημα στο Ποδόσφαιρο από τους νοσταλγούς του παρελθόντος αποδεικνύει, για μια ακόμη φορά, ότι αρνούνται να συνταχθούν με τη διαφάνεια και την καθαρότητα. Αυτοί που κατέλυσαν και βίασαν κάθε έννοια ισότητας και ισονομίας και ανάγκασαν το Ποδόσφαιρο να τεθεί υπό την επιτροπεία της FIFA και UEFA συνεχίζουν ακάθεκτοι. Πλησιάζει, όμως, η ημέρα που θα αναγκαστούν να μείνουν για πάντα στο σκοτάδι. Εκεί που έμαθαν να ζουν και να δρουν τόσα χρόνια.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του μέλους της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. Γιάννη Τσαχειλίδη και καλούμε την Κυβέρνηση να πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα, προληπτικά, κατασταλτικά και με συνεχή δράση, για την αποτροπή τέτοιων εγκληματικών ενεργειών, που δεν έχουν ως στόχο τους μόνο πρόσωπα, αλλά και το ίδιο το Ποδόσφαιρο της Χώρας.

Στηρίζουμε την Προσωρινή Διοίκηση της Ε.Π.Ο. και την καλούμε να μην παρεκκλίνει ούτε χιλιοστό από τις αρχές της διαφάνειας και της ισονομίας, τις οποίες κλήθηκε, άλλωστε, να επιβάλει. Να ολοκληρώσει την αποστολή της, το συντομότερο δυνατόν, ώστε να εκλεγεί μια δημοκρατική διοίκηση στην Ομοσπονδία, που θα οχυρώσει το Ποδόσφαιρο με θεσμούς, αξίες και πρόσωπα ικανά να το οδηγήσουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στα, υπό παραίτηση, μέλη της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. και τους καλούμε να παραμείνουν στη θέση τους.

Καλούμε τη FIFA και UEFA να αναλάβουν τις πρωτοβουλίες, μέσω των μηχανισμών που διαθέτουν, ώστε να αναπνεύσει, επιτέλους, το Ελληνικό Ποδόσφαιρο .

Καλούμε την Ελληνική κοινωνία να απομονώσει τα εγκληματικά στοιχεία που δρουν σε βάρος του Ποδοσφαίρου, καθώς και όσους υποκινούν τις επικίνδυνες συμπεριφορές τους.

Τέλος καλούμε τις υγιείς δυνάμεις του Ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας στη μεγάλη πορεία για την κάθαρση του Ποδοσφαίρου. Σ΄ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ
«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ