Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Πέφτει χρήμα στην Superleague


Ελαφρώς καλύτερη σε βάθος διετίας είναι η πρόταση της ALTER EGO στην Superleague σε σχέση με αυτήν του ΟΠΑΠ για την χορηγία του πρωταθλήματος...

Η προθεσμία για την κατάθεση των προσφορών ολοκληρώθηκε και υπήρξαν δύο προτάσεις. Αυτή του ΟΠΑΠ, που προτείνει δύο ενδεχόμενα, ένα σε βάθος τετραετίας, κι αυτή της ALTER EGO, η οποία είναι αποκλειστικά διετής.

Συγκεκριμένα, η πρώτη πρόταση του ΟΠΑΠ προβλέπει 1,275εκ. ευρώ το χρόνο, 2εκ. για τον δεύτερο χρόνο και το αποκλειστικό δικαίωμα της εταιρείας να ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια με 2,5εκ.. ευρώ τον τρίτο και 3εκ. ευρώ τον τέταρτο. Το σύνολο της συγκεκριμένης πρότασης φτάνει σε βάθος τετραετίας στα 8.775.000 ευρω. Η δεύτερη πρόταση της ΟΠΑΠ είναι κλειστή τετραετής με 1,275 εκ. ευρώ το πρώτο χρόνο και 2εκ. ευρώ για τον κάθε επόμενο (7.275.000 ευρώ στην τετραετία).

Από την άλλη, η πρόταση της ALTER EGO του Μαρινάκη αφορά χορηγία δύο ετών με 2εκ. ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5εκ. ευρώ τον δεύτερο χρόνο, δηλαδή 4,5εκ. ευρώ στην διετία, την ώρα που για το ίδιο διάστημα ο ΟΠΑΠ δίνει έως 3,275εκ,. ευρώ. Μένει να δούμε τί θα αποφασίσουν την επόμενη εβδομάδα οι εκπρόσωποι των ομάδων με το μπλοκ των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ να τάσσονται υπέρ της πρότασης του ΟΠΑΠ.

Μεγάλος προβληματισμός, ωστόσο, επικρατεί στις τάξεις των ομάδων που βρίσκονται σε συνεχείς διεργασίες για να επιιλέξουν τον ανάδοχο χορηγό. Το γεγονός, ωστόσο, ότι λαμβάνουν μία προσφορά σχεδόν 5εκ. ευρώ για δυο χρόνια από μία εταιρεία που ακόμα δεν έχει αρχίσει ουσιαστικά να λειτουργεί, αφού το κανάλι δεν έχει βγει στον τηλεοπτικό αέρα, τους δημιουργεί θετικές προοπτικές για το ύψος της πρότασης που μπορεί να κάνει μετά από δύο χρόνια που θα έχει και έσοδα...